親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

因為想5個人一齊住,請問有冇好介紹

男爵府

我都係搵緊資料, 搵到一間叫Lit Bangkok Residence, 交通方便, 新, 價錢合理, 可考慮

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

花花姐 發表於 17-1-15 15:25
我都係搵緊資料, 搵到一間叫Lit Bangkok Residence, 交通方便, 新, 價錢合理, 可考慮 ...

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

上次住v residence ,揀佢因爲超近地鐵站

大宅

回覆樓主:

樓主要找三房的service apartment, 因為兩房最多住4個成人.有間近Nana站叫Shama Sukumutive有三房service apartment可住5個成人,不過比較貴。

公爵府

vitatio 發表於 17-1-15 21:29
樓主要找三房的service apartment, 因為兩房最多住4個成人.有間近Nana站叫Shama Sukumutive有三房service a ...

唔該曬我上網睇下

公爵府

Charlotte_mom 發表於 17-1-15 18:16
上次住v residence ,揀佢因爲超近地鐵站

唔該曬我會上網睇睇

大宅

數控旅居酒店 (CNC Residence)
https://www.agoda.com/
我揀咗呢間service apartment , 不過下周先去,可以參考下

公爵府

athena1127 發表於 17-1-18 13:55
數控旅居酒店 (CNC Residence)
https://www.agoda.com/
我揀咗呢間service apartment , 不過下周先去,可以 ...

唔該曬

公爵府

唔該曬

侯爵府

醒目開學勳章

我住 mayfair marriott, 其實都好多 service apartment 睇你想幾錢晚

公爵府

abbytang 發表於 17-1-18 17:03
我住 mayfair marriott, 其實都好多 service apartment 睇你想幾錢晚

唔該曬

首頁

尾頁

跳至