親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

現在在新加坡,撘虎航不寄倉行李連稅 $84x 包10kg hand carry 來回 早去午返,準時起飛,穩定早左35分鐘到,坐位正常的窄及舊,我張椅仲有少少餅乾碎

住 Sofitel So, 在老巴剎旁,行十二分鈡可達Maxwell 或 Amoy Food Court 及牛車水
房靚,偏細,有免費幾套荷里活電影睇

禁止訪問

男爵府

Tigerair 我都坐過,覺得佢最好係自由俾食自己帶既食物!我當時見到有人帶埋成個湯呀、碗呀!係處飲湯和食湯渣,我坐佢隔離幾驚佢倒瀉

珍珠宮

mytigger 發表於 17-1-21 14:06
Tigerair 我都坐過,覺得佢最好係自由俾食自己帶既食物!我當時見到有人帶埋成個湯呀、碗呀!係處飲湯和食 ...
坐過4次tiger飛唔同地方,都冇自由比帶自己食物呢回事,見到乘客拎食物出來,都提乘客唔准自攜食物

大宅

Badman. 發表於 17-1-21 13:47
呢個係泳池定水池 ? 睇落都好汚糟下.

Swimming pool 真係有點嚇人....

大宅

MissMaMa 發表於 17-1-21 15:56
坐過4次tiger飛唔同地方,都冇自由比帶自己食物呢回事,見到乘客拎食物出來,都提乘客唔准自攜食物 ...

我今次都見有人買 pacific coffee 係機食,冇比機員阻止。我上次係 HK Express 食包都冇人理

首頁

尾頁

跳至