免費動物傳心

akilimama
|
soe999p 發表於 17-1-22 18:06
不好意思,但係動物走左10日內係吾可以傳心咖,因為傳心會影響到佢地去彩虹橋。同埋都吾好咁掛住佢啦,雖 ...

請問如果離世6、7年,還可以傳心嗎?
BB成長期
|

圖一, 圖二是我去世了的貓 - 抱抱, 想知牠現況 (已經死了3個月). 我自己一直未能放懷, 因為牠未能在我懷內走的, 希望牠不要怪我, 想知牠當年在我家過得開不開心. 想告知牠, 你好叻仔好乖, 我覺得庝少了你. 媽媽第一次養貓, 我沒有給過新鮮肉你食, 對不起.

圖三, (已經死了2個月) - BIGBIG 對不起, 媽媽只知你瘦好似沒長大, 想知是不是因為我沒有好好照顧你, 令你不開心, 食少了. 是不是媽媽令你抵抗力低. 想告牠我其實都很愛你, 我後悔沒有同你好好影張想, 我沒有把你抱上床是因為你太細個, 我怕我壓到你, 想知BIGBIG 現在在另一地方過得好不好.

多謝樓主. 我不介意等等的. THANKS

Cheuk2012    發表於 18-2-5 22:01
soe999p
|
akilimama 發表於 17-1-23 13:38
請問如果離世6、7年,還可以傳心嗎?

可以的
ivyko
|

他的腳仔有痛嗎?他在我們家開心嗎?謝謝樓主
kittychau0919
|
係咪一定係狗狗同貓貓先得ka
cat0425
|
cat0425 發表於 17-1-23 12:47
多謝樓主好快手幫我所有寶貝傳心,我過世左隻狗甜甜生前真的喜歡花、另外Gucci ...

拎曬所有bibi聲玩具俾Gucci, 反而MiMi有d反應,Gucci冇反應,bi多兩bi嚇走埋,係唔係揾錯左,唔係要呢隻bibi聲薑餅人公仔?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小琪
|

carlychoy
|

回覆 soe999p 的帖子

你好 想請你話比齋啡聽我哋真係好愛佢,佢嚟到我地屋企又開唔開心?最鐘意屋企邊個?佢自己一隻狗悶唔悶?想唔想搵個朋友仔陪佢講狗話?點解上次出街跑左去?知唔知差d嚇死我哋仲有一個問題就係點解佢唔肯係街街疴尿尿,搞到我哋同佢去親街3個鐘就要趕返屋企比佢疴尿尿,想帶佢去遠d玩都唔得。
pris_cheng
|
pris_cheng 發表於 17-1-22 15:14
想知主子開唔開心?鍾唔鍾意我哋一家人!唔該晒

請問呢張係咪唔清楚呀?:mother:
2015shanshan
|
soe999p 發表於 17-1-22 07:21
岩岩學完動物傳心,想練習下。
如果你地想問問題or同佢地講你好愛佢等,可以留言狗仔相俾我,之後問問題。
...

剛剛昨日新添入屋
總覺得新貓悶悶不樂咁
隻眼仔仲有些淚光

屋企已有一隻貓

謝謝你啊

moonlight9198
|
原帖由 soe999p 於 17-01-22 發表

樓主。請幫我望下隻女。
佢成日好惡咁對我隻仔。
隻仔只係每次想同佢玩。
但隻女對佢好惡以前唔係咁既。

Cheuk2012    發表於 18-2-5 22:02
tpyjasmine
|
如果你地想問問題or同佢地講你好愛佢等,可以留言狗仔相俾我,之後問問題。
...

我都想問問我兩隻貓在我家開唔開心?
鍾唔鍾意我同老公
黃貓叫生力,後面果個隻叫掘金
謝謝你解答,等你!

tpkjessie
|
你可唔可以幫我問下我隻猫猫点解唔肯向猫沙盆大小便

esmehouse
|

可否幫我問下卒卒點解佢時時都咬丁丁 d 毛,又點解時時同豆豆打交,可唔可以叫佢唔好咁做,亦問佢後腳有冇痛,話佢知媽媽好錫佢。

可否問豆豆為什麼要同卒卒打交,可唔可以叫佢唔好打交,話佢知媽媽好錫佢。
問問啡色個隻丁丁,話佢知媽媽好錫佢,佢亦係最乖個隻,問佢後腳有冇痛。

kwclau
|
...

請問可以同龜傳心嗎?
famhappy
|
...
我都想問下得唔得...

famhappy
|

樓主你好..
佢叫豆豆由佢細細個成日都大細眼,已經睇左好多醫生,想知佢隻眼辛唔辛苦,同埋想知佢黎左我屋企之後開唔開心佢有冇投訴。

Yanhei1971
|
佢係阿懵,剛來我家3個星期,可否幫我問牠喜歡我和家人嗎?謝

Cheuk2012    發表於 18-2-5 22:03
pc_sweet
|
pc_sweet 發表於 17-1-22 23:35
補充:
佢叫羊羊, 唔該你, thanks
RCZ
|
...

你好呀,佢叫喵喵啊,可唔可以幫我問下佢點解成日唔肯食野呀?係咪唔開心?話俾佢知我地一家人都好錫佢咖!thanks!

Cheuk2012    發表於 18-2-5 22:03