免費動物傳心

laamling
|
soe999p 發表於 17-1-22 07:21
岩岩學完動物傳心,想練習下。
如果你地想問問題or同佢地講你好愛佢等,可以留言狗仔相俾我,之後問問題。
...

del
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
魯斯
|

最後等不到樓主回覆

akina1995
|
我隻貓貓去了彩虹橋三個月,麻煩樓主可以問下佢有冇怪媽媽提早放佢走,因為佢的心臟已經越來越差,已經吾食野、冇尿尿,e生提議我係時候應該要放手。另外我想知佢係彩虹橋生活如何。樓主可以幫我向佢講: 乖囡,爸爸媽媽真的真的好愛妳,好掛住妳。

Cheuk2012    發表於 18-2-5 22:03
zombie
|

樓主, 你好呀! 我隻貓叫亞BE, 想麻煩你幫我問下佢點解成日咬人? 係唔係得佢一隻貓好悶? 點解有咁多玩具都唔玩? 另外,想麻煩你話佢知我地全家都好愛佢, 佢鍾唔鍾意我地? 有無野佢唔滿意? 身體有無地方唔舒服?

唔該哂你呀

Cheuk2012    發表於 18-2-5 22:04
義氣仔女
|
請問可否幫忙問我的愛犬
1. 牠有否想念前主人?
2. 牠到了我家後開心嗎? 喜歡我這個主人嗎?
3. 牠對我有什麼要求?
4. 麻煩向牠表示我很愛牠

祝樓主新年快樂,身體健康,感謝幫忙

義氣仔女
|
樓主,以下我的愛犬(已走了) 對我更重要,請幫忙問:
1. 牠走時是那個地方不舒服?
2. 牠走時辛苦嗎?
3.牠現在在彩虹橋過得好嗎?
4. 牠有沒有怪我?
5. 牠在彩虹橋有見到糖糖嗎?
6. 煩請代為轉達,我真的非常非常想念牠,牠永遠是我最愛的狗狗

感謝樓主

bbsheri
|
你好,我想問我家貓貓
1. 覺得妹妹點樣?
2. 點解成日遠距離眼甘甘望住我老公?
3. 明明好鍾意食雞肉,點解有時又唔食?
4. 覺得係我地屋企開心嗎?
5. 最鍾意邊個?
謝謝。

小琪
|
樓主好好,可否幫我問下頭像既貓貓,
佢叫芝麻,約 10個月大就離世,2015年9月走,我係媽媽
1.想問佢現在既生活?
2.有無嘢同我講?
3.佢係屋企最開心既回憶係物嘢?
4.佢幾時去投胎?
5.我地會唔會再見?

kathy_kayan
|
如果你地想問問題or同佢地講你好愛佢等,可以留言狗仔相俾我,之後問問題。
...

你好,樓主,先多謝你分享傳心術!
我有2個問題想問下,我隻狗囡叫麼麼,就快滿10歲。
1:想問下佢成日提起隻腳仔行路,究竟係隻腳仔好痛定係怕痛先提起?
2:養左佢之後我已生左2個囡囡,黎緊第3個囡囡又準備出世,佢有冇呷醋唔開心?有冇咩想我做到俾佢?
Thank you so much!

Cheuk2012    發表於 18-2-5 22:05
kiko_mami
|

多謝樓主

我想問下我呢2隻貓佢地諗緊d咩?有咩想同我講?唔該晒

rickybb123456
|
問下佢有冇乜想同我講呀?Thx

kiko_mami
|
樓主你好,呢隻我妹妹隻貓,最主要想問佢點解要周圍痾尿。我妹想同貓講,我地同妹妹都好愛錫佢,想佢飲多d水,唔好成日周圍痾尿同打交,唔該晒樓主

文迪羊
|
...
你係边度學,我都想學下, 有3隻猫, 成日唔知佢地想點
pinkycattong
|
...

請樓主幫我問問我家白貓貓靚靚,佢最近為何舔到個肚的D毛甩曬,同埋做乜抓到個頭仔花曬? 但平時佢食得瞓得的。麻煩樓主

s6204727
|
我也想幫剛去世的狗狗傳心
cc0926
|

樓主我三個寶貝都想你幫我傳心嫁,

最頂個隻係我大隻, 佢叫粟米: 問問佢係咪有心情想講比MAMI & BABI知
黑色個隻係囡囡, 佢叫妹豬: 同佢講唔好成日咬尿片
白色個隻係二佬, 佢叫蕃薯/細佬: 同佢講唔好緊懶郁多D, 同埋做咩唔開心呀

謝謝樓主呀

Cheuk2012    發表於 18-2-5 22:06
TwinWong
|
...

請問下我貓貓做咩 無端端咬我
有無邊到唔舒服 餐餐食得咁少
我會耐心等待樓主回覆

盛盛媽咪
|

請問樓主可以幫我問吓 灰色貓係大囡叫花花,另一隻灰白色係細囝叫吉吉,我想知佢哋住得開唔開?覺得我哋錫唔錫佢? 有咩要求?謝謝

魯斯
|
未收到樓主pm
elaineleung30
|
...

你好呀。
首先多謝你。
我試過買左好多水機水碗俾佢,佢刀吾肯用。又成日吾肯飲水。究竟點解會甘?係咪吾鐘意這個家嗎?

Cheuk2012    發表於 18-2-5 22:07