親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

2016 年christmas去東京的靚女們,可否分享下機票價錢比我參考下呀?

我主要想去湯澤同小朋友玩雪,是否羽田機場好些?

約22-24 出發,29-30回程,想知約幾時&幾$入手好

先謝!

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Badman. 發表於 17-1-23 01:31
成田 or 羽田, 視乎航班時間及價錢, 相近時間及價錢, 就當然係羽田.
2017 12月22號係星期五, 肯定編入旺季 ...

月頭見過HX 21 dec, 2017 早機連稅千八, 一到22 dec就係貴價

wcpcelia    發表於 17-1-25 15:57

大宅

Lqueenie 發表於 17-1-23 07:46
月頭見過HX 21 dec, 2017 早機連稅千八, 一到22 dec就係貴價

千幾係呢D時間黎架
不過真係好平

Thanks

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

Badman. 發表於 17-1-23 01:31
成田 or 羽田, 視乎航班時間及價錢, 相近時間及價錢, 就當然係羽田.
2017 12月22號係星期五, 肯定編入旺季 ...

我想去羽田多,請問係咪只係三間悪曬&HK Express 先有機去
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:Lqueenie+發表於+17-1-23+07:46+月頭

原帖由 HippoStore 於 17-01-23 發表
千幾係呢D時間黎架
不過真係好平
月頭有早機去午機回,而家只有晚機去早機回

珍珠宮

HippoStore 發表於 17-1-23 08:40
千幾係呢D時間黎架
不過真係好平

東京 2大2小先$70xx, 大阪$6000,沖繩$5000,所以我買左大阪

大宅

Lqueenie 發表於 17-1-23 08:49
月頭有早機去午機回,而家只有晚機去早機回

請問from when to when 呀?我岩先search 21-28 ,貴的
張相吾太清,睇吾到

珍珠宮

HippoStore 發表於 17-1-23 08:54

請問from when to when 呀?我岩先search 21-28 ,貴的

我張相太濛所以del, 當時有21-28 or 26-29 任何航班, 其他日子就冇平

珍珠宮

HippoStore 發表於 17-1-23 08:54

出現左幾日就回復正價, 而家只有東京仍然有晚去早回

禁止訪問

大宅

Badman. 發表於 17-1-23 10:44
你還是睇返價錢及航班時間吧, 出入市區, 例如新宿、品川, 羽田比成田快 30-50分鐘, 交通費平 Yen 1500~2000 ...

我另一個煩惱係Christmas 的湯澤都未必有雪

禁止訪問

大宅

Badman. 發表於 17-1-23 12:30
呢家野冇得煩惱, 自己控制不到的事, 無須十幾個月前就擔心, 我四月復活節去英國, 而家仲未買到英超波飛, 我 ...

你其實係咪阿邊個邊個?你D口吻好似

我諗多2日就知去北海道定東京架喇!

子爵府

熱血金章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

舊年八月 埃航又出promo, 23~28/12 東京 2大2小 連稅唔使$7k 。但當時未有學校calendar 無book , 轉個頭就買哂

大宅

netbieshan 發表於 17-1-23 20:52
舊年八月 埃航又出promo, 23~28/12 東京 2大2小 連稅唔使$7k 。但當時未有學校calendar 無book , 轉個頭就 ...

甘又好平喎

大宅

Bought Xmas tickets around 2 weeks ago from Cx official web

22-31/12 around hk$14000 , 2 adults 1 kid, hongkong haneda round trip

大宅

各位媽媽,吾該曬
我最後hold 左大韓去北海道
好期待

wcpcelia    發表於 17-1-25 15:57

琥珀宮

回覆 Lqueenie 的帖子

甘平?咁請問你大阪買咗咩日子?

珍珠宮

Cheuk2012 發表於 17-1-24 19:10
回覆 Lqueenie 的帖子

甘平?咁請問你大阪買咗咩日子?

26-29 dec

首頁

尾頁

跳至