知唔知邊度有唔hard sell嘅淋巴排毒推拿?

luluicy
|
做開個間轉手後,次次都係做緊嘅時候幫我加野,之後就要加join package⋯⋯仲要次次都五千至二萬不等。好嬲!想問大家知唔知有冇邊道做得ok又唔hard sell架?Thanks!!!!!
HappyBread
|
luluicy 發表於 17-1-27 17:54
做開個間轉手後,次次都係做緊嘅時候幫我加野,之後就要加join package⋯⋯仲要次次都五千至二萬不等。好嬲 ...

PM咗你啦!
荃灣區, 手勢好好, 絕不hard sell, 可以試吓
Happyhappylive
|
做開個間轉手後,次次都係做緊嘅時候幫我加野,之後就要加join package⋯⋯仲要次次都五千至二萬不等。好嬲 ...

油塘我散做、之前揾上門、但因五夠力轉落去散做
sinyu13
|
Happyhappylive 發表於 17-3-7 18:22

可以比資料我嗎?
mmickey
|

我做開有兩個師傅手勢都好好。好到位。 不過係尖沙咀。你啱媽? 唔hard sell
Coffeekk
|
Happyhappylive 發表於 17-3-7 18:22

我都想知可以嗎?
gigi_gigi
|
我都想要資料,pls pm
suki.y
|

我都想知啊,thanks
PHOEBEANN
|
suki.y 發表於 17-3-7 23:34
我都想知啊,thanks
Me too. Thx
cyh1208
|
HappyBread 發表於 17-3-7 16:18
PM咗你啦!

可以pm我嗎
cyh1208
|
mmickey 發表於 17-3-7 18:53
我做開有兩個師傅手勢都好好。好到位。 不過係尖沙咀。你啱媽? 唔hard sell
...

可以pm埋我嗎
popo2002
|
係葵涌,有意PM我。
ms_orange
|
PM咗你啦!

Pls pm me
Happyhappylive
|
sinyu13 發表於 17-3-7 18:25
可以比資料我嗎?

我今日去 灣仔做!下兩星期在去油塘
MongLeung
|
...

我想要資料呀
PHOEBEANN
|
Pls pm. Thx
Annafan
|
I am looking for good massage in HK side
melody囡囡
|
PM咗你啦!

Pm me。thx
wyn726
|
...

可以pm我嗎 $$
friend07
|
...
pls pm, thx