美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

yingying媽咪 發表於 18-6-9 22:29
回覆 LA13RR 的帖子

下,你呢個經歷和我在Dermes經歷好似,不過在lumiere冇遇過咁樣喎,過程冇hardsell, ...
一開始我都係咁!正正常常無 hard sell
係做左幾個月後先開始咁..

大宅

回覆樓主

我join左大半年(小腿),so far無hard sale ,個治療師很好

大宅

LA13RR 發表於 18-6-9 18:38
希望各位睇清楚先join
每一次去都勁 hard sell,貼錢買難受

我都真係無試過比人sell係度

珍珠宮

LA13RR 發表於 18-6-9 18:38
希望各位睇清楚先join
每一次去都勁 hard sell,貼錢買難受

e?你講L記?我join cwb好正常咼治療師跟開會俾翻同一個你,基本上治療師只負責做果part,唔會點sell,Consultant一定會sell下,但可接受!so far感覺都良好,所以脫毛外都做埋laser facial!

大宅

請問脫小腿幾錢?我想參加,係咪會員介紹有半價的?謝謝!

洋房

想join L記,有無姊妹可referral.thanks

複式洋房

回覆樓主

有冇人可以介紹我?我都想去試下

禁止訪問

回覆樓主

大宅

peggyching1021 發表於 18-7-16 20:05
有冇人可以介紹我?我都想去試下

Pm ed

大宅

回覆樓主

其實我覺得 lumiere and medilase 都好
好睇你一開頭接觸既consult 好唔好
我一開始係去medilase, 不過接我個consult 串又白鴿眼
我比錢仲要受你氣?
之後去lumiere 好好態度所以join左咁多part
當然lumiere 我個consult都有走過換左個白鴿眼人士,不過佢都好快無做又比返個正常consult我
所以真係好睇彩數

禁止訪問

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

上年年尾好似走左班人後,之後經營手法都變左好多,勁hard sell
Gloria

侯爵府

glora132 發表於 18-7-24 15:38
上年年尾好似走左班人後,之後經營手法都變左好多,勁hard sell

勁hard sell又唔係,但換晒人之後,我覺得一D都唔專業就真!
我自己都唔會再介紹人黎呢間做脫毛囉~~
雖然我其實一直都無去介紹人,不過而家直情係唔好到連想介紹人的念頭都無~

大宅

回覆樓主

竟然係咁
我去做又無sell我喎,我仲有兩三次送既facial 未做..
灼傷我都無聽過
我都係覺得各位去哂d試做睇下自己岩咩先join 啦
始終幾皮野係皮膚

伯爵府

請問可以pm我嗎,想做underarm,thanks

禁止訪問

回覆樓主

首頁

尾頁

跳至