去雙下巴,HIFU好啲定RF好啲?

beebee0101
|
想瘦面嘅話用HIFU定RF好?其實有無分別架?
我想去雙下巴啊undefined(唔要整容!)

MongLeung
|
Hifu, rf要高能量果d先得
cmaviss
|
HIFU 好D~~有部機叫DH-HIFU,有個頭專針對雙下巴
biggles222
|
回覆 beebee0101 的帖子

HIFU 聚焦溶脂,除左firm 左,會做埋溶脂.應該比較起 RF(thermage)只刺激膠原增生既提升 ,效果還要好~
kikipp
|
其實我自己做開係用Ultraformer lll因為佢有7個頭可以做得細緻D之後用RF keep住增加效果持久性這樣會平啲因為HlFU都算係貴價野不過真係幾有效果
amy061900
|
hifu rf 我都試過打 但我個人覺得hifu keep既時間會耐d rf好快就會打回原形 冇嘢睇 所以我中意打hifu 同埋我平時打開果間都唔算貴 收得几好 最重要係距唔hard sell同個美容師几細心 值得推介下俾你地
yeemanmau
|
biggles222 發表於 17-2-9 11:59
回覆 beebee0101 的帖子

HIFU 聚焦溶脂,除左firm 左,會做埋溶脂.應該比較起 RF(thermage)只刺激膠原增生既 ...
如果想瘦面,其實ULTHERA應該會比THERMAGE好_
KHW1
|
amy061900 發表於 17-2-9 19:21
hifu rf 我都試過打 但我個人覺得hifu keep既時間會耐d rf好快就會打回原形 冇嘢睇 所以我中意打hifu 同埋 ...

can u pm me.thx
shan714
|
我試過響美容院keep住做RF, 又試過於診所揾醫生打hifu一次, 始終覺得响診所揾醫生做hifu效果明顯很多很多
jujufff
|
Hifu + RF 兩樣都做keep 得好啲
Applewong8888
|
HIFU同RF我都有做過,我覺得HIFU個效果明顯好多,收雙下巴一流,而且做一次就得.
甜甜格格
|
shan714 發表於 17-5-27 14:35
我試過響美容院keep住做RF, 又試過於診所揾醫生打hifu一次, 始終覺得响診所揾醫生做hifu效果明顯很多很多
...

可以pm hi fu醫生資料嗎?謝謝
cyc804
|
請問家用rf可做埋眼皮嗎?
Elise221
|
Applewong8888 發表於 17-5-27 15:00
HIFU同RF我都有做過,我覺得HIFU個效果明顯好多,收雙下巴一流,而且做一次就得. ...

想要資料呀!
ming9098
|
Applewong8888 發表於 17-5-27 15:00
HIFU同RF我都有做過,我覺得HIFU個效果明顯好多,收雙下巴一流,而且做一次就得. ...

可pm資料嗎?thx
ming9098
|
...

可pm資料嗎?thx
ming9098
|
hifu rf 我都試過打 但我個人覺得hifu keep既時間會耐d rf好快就會打回原形 冇嘢睇 所以我中意打hifu 同埋 ...

可pm資料嗎?thx
Arjo525
|

我想要資料呀,可以pm我嗎?
Joan_yue
|
...

求資料,thx
jc280915
|
[quote]shan714 發表於 17-5-27 14:35
...[/quote

可以PM醫生資料嗎? THX !