晨琦坊有人試過嗎

urbangel
|
好唔好? 貴唔貴架
jessjess44
|
$22000 12X
jessjess44
|
應該係15次
jessjess44
|
我覺得貴
bobocheung65
|
jessjess44 發表於 17-2-15 02:29
$22000 12X

好似普通walkin 唔做 only 闊太
Goldee
|
jessjess44 發表於 17-2-15 02:30
我覺得貴

我都覺得貴!但都想知,係咪真係有效?

jessjess44
|
Goldee 發表於 17-2-15 11:54

我都覺得貴!但都想知,係咪真係有效?
我做左1個療程,其實15次好快就用完,頭5天要連續去,跟住每個星期去2-3次,一個療程之後可以每星期去1次。 效果都幾好,係好過做其他facial,但我都係覺得太貴,因為每次都大概要$1500 一次,如果每星期去1次,1個月都$6000!!後來我朋友介紹我去另一間做,$9750 15次,即$650一次,效果差不多,但平好多啊!我每星期都去做1次,斑淡左,皮膚整體白左同健康左,以前會敏感的地方好返。
jessjess44
|
bobocheung65 發表於 17-2-15 10:05
好似普通walkin 唔做 only 闊太
做的,但你要預約!
bobocheung65
|
jessjess44 發表於 17-2-17 02:57
做的,但你要預約!

萬幾一個療程only 改善膚色 我陵園打hifu 埋線 童顏針lu
littlegirl3298
|
jessjess44 發表於 17-2-17 02:55
我做左1個療程,其實15次好快就用完,頭5天要連續去,跟住每個星期去2-3次,一個療程之後可以每星期去1次。 ...

有興趣你另外果一間,麻煩比資料
PHOEBEANN
|
我做左1個療程,其實15次好快就用完,頭5天要連續去,跟住每個星期去2-3次,一個療程之後可以每星期去1次。 ...
Pls pm fhx
PHOEBEANN
|
Pls pm. Thx
karenalytic
|

可否PM 我,謝謝sis
lovely_summer
|

我唔可以pm我另外一間?
sabinbin
|

Please pm , many thanks
jessjess44
|
bobocheung65 發表於 17-2-17 06:40
萬幾一個療程only 改善膚色 我陵園打hifu 埋線 童顏針lu
係22000, 但唔同野,hifu係收緊,但皮膚同面色這回事,hifu應該做唔到,童顏針我未試過啊,不過我覺得中藥比較天然,多用也沒什麼幅作用。

karenalytic
|

Sis , can u pm? Thx
honyeeki2004
|

Pm pls
ten_missa0601
|
pm $650個間 ,yhs
cindycindy1103
|
回覆 jessjess44 的帖子

sis, 可以話我知平果間係邊間嗎? thanks!