美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

[唔是廣告]
以前都聽講過SKII好高水銀 好多人用左會生粒粒 又話用左返唔到轉到

大半年前 朋友送左佢盒mask比我 開始左用SKII
覺得唔錯 後來走去買埋佢枝細size 神仙水
初時印象唔錯 用完皮膚好似嫩左
唔夠兩個月就用完枝細
回購左枝大size 神仙水同mask
仲拎左面霜同眼霜試用
最近天氣凍用左佢個面霜 感覺良好 想買貨size 不過要成千蚊
仲考慮緊 件件product 都成千 好肉痛

其實心底係為左抗衰老 先投資咁多
大家對SKII有咩評價?有無回購或者雷品分享?

大宅

我鍾意用Albion skin conditioner多d

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

神仙水不斷回購 壞處係會令皮膚薄 所以我正係用係額頭t zone
Paper mask敷完會容光煥發 不過好貴 同埋張紙好厚好硬
Eye cream都ok 我同shiseido eye cream一齊用 淡化到眼紋

侯爵府

回覆:大家點睇SKII呢個品牌

神仙水。。美白。。都好好用。。真正全塊面都白過鬼。。但眼霜我覺得好唔舒服,一擦就狂流眼水。。面霜只用過試用。。未長時間用,唔知效果。。但神仙水同美白,我會長用到尾。。因為用過好多牌子美白,都做唔到佢效果。。

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

我好鍾意這牌子,用左好多年,中間又用過其他牌子,最後又返轉頭用佢,我也說不出佢的功效,只是硬係覺得用左佢好d

子爵府

用開骨膠原乳液,唔錯

大宅

cinda72. 發表於 17-2-16 22:50
因為佢d美白根本係白色,渣左上去咪白,即係化妝品,唔係護膚品
...

咁你又誇啲,我用左佢真係白返好多,之前夏天曬到黑哂,我斷斷續續用左佢三代既美白啦,轉左好多牌子都係佢最有效
神仙水我都好中意,又係兜兜轉轉而家又買返佢,其實我覺得佢唔算貴

大宅

回覆樓主:

神仙水 。。除左有左bb時停用 ,一路都用左好多年

侯爵府

引用:Quote:lazywife 發表於 17-2-16 22:43 神仙

原帖由 cinda72. 於 17-02-16 發表
因為佢d美白根本係白色,渣左上去咪白,即係化妝品,唔係護膚品
...
唔知你用過幾多支?唔知你有幾白?我就係天生白過鬼。。但又試過長期曬足年幾兩年。。一日曬幾個鐘果隻,曬到又黑又黃又出斑,但最終用佢,我都仍然係可以白番似隻鬼,我諗我呢D效果無得呃人。。市面大部份牌子美白,特別係日本,我都用過。。因為我只鍾意白。。我敢話佢效果最明顯。。

你所講既白色,擦完會白,有隻牌子真係咁,果隻野叫olay...仲有閃粉添。。擦完皮膚擦左光影粉咁。。幾靚嫁。。呃得下自己同人。。

禁止訪問

禁止訪問

大宅

熱血勳章

cinda72. 發表於 17-2-17 00:36
因為我係算幾吸收既人,好多野一渣上面就feel到吸唔吸到,
佢老闆隻淨白精華,完全唔吸,卒2野仲有白色一 ...

sk2令到皮膚免疫力低。就算幾靚都係假。等於病食抗生素一樣。用sk2我覺等於長期食抗生素。神水用左4分1覺皮膚唔對路即掉。但洗面唔錯

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mojoho 發表於 17-2-16 22:32
神仙水不斷回購 壞處係會令皮膚薄 所以我正係用係額頭t zone
Paper mask敷完會容光煥發 不過好貴 同 ...

其實點樣先知會變薄?

別墅

good_pig 發表於 17-2-17 01:26
其實點樣先知會變薄?

我同我呀媽都係用到面頰2邊薄到現曬d微絲血管同青筋 去親做facial 佢地都話用好多客用神仙水耐左都有嚟個問題

大宅

神仙水,面膜不停回購
只有呢個牌子我斷斷續續都用左廿年以上

大宅

神仙水 & Mask

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mojoho 發表於 17-2-17 01:33
我同我呀媽都係用到面頰2邊薄到現曬d微絲血管同青筋 去親做facial 佢地都話用好多客用神仙水耐左 ...

oh,我都係斷斷續續咁用,又冇乜嘢

別墅

蚊毛 發表於 17-2-16 23:07
我好鍾意這牌子,用左好多年,中間又用過其他牌子,最後又返轉頭用佢,我也說不出佢的功效,只是硬係覺得用 ...
係!只係自我感覺良好左唔知係咪佢D廣告做得好

首頁

尾頁

跳至