自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

差不多到期, 舊有個間比我既OFFER係 $110/月, 送400惠LONG COUPON, 簽24個月
有無更平既?? 因為其實家居電話無乜人用, 但因為個電話號碼留左好多年,家人話一定要留住個號碼

請各位JM分享下用邊間,同埋幾$? $110 呢個價錢是否合理

水晶宮

Manmary 發表於 17-2-17 14:38
差不多到期, 舊有個間比我既OFFER係 $110/月, 送400惠LONG COUPON, 簽24個月
有無更平既?? 因為其實家居電 ...

HKT?
Try cut form and wait for better offer

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 17-2-17 14:49
HKT?
Try cut form and wait for better offer

yes! 如果cut左 , 佢會唔會仍然唔SHOW我?

子爵府

回覆 Manmary 的帖子

之前用和×平均44元/月,但平時真系好少用,真系用唔著,所以都cut咗

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

$110/月x12個月減兩次回贈($198X2), 再減$400超市卷 (無傳真組合及唔要禮品) $43.7/月

http://www.baby-kingdom.com/foru ... page=1#pid289151811
還你千世笑來世未必能遇到

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我o係其他forum 見到有網友報料,如下
(本身冇用開home tel , 唔知有冇分公/居/私樓 plan分別呢)

$110 12個月,包來電顯示候接, 回贈兩個月$132, 送$250 惠康券, 送Rasonic RPC-Y6E智能煲。
臨完約前一個月先打電話要求寄cut form, 寄左3日打上去問有冇收到

A.一開波打去佢offer 一年合約 67.5 加送150蚊 平均55
B.打去問收到cut form 未, 佢offer 110 X 18, 198回贈4個月, 350COUPON 平均約 46.5
C.之後話唔要咁長約, offer $110 12個月,包來電顯示候接, 回贈兩個月$132, 送$250 惠康券, 再送150蚊惠康券。 55.7
D.同佢講有冇智能煲送, 佢叫我等陣要搵下, 兩分鐘後offer最樓上offer, deal.

http://www.baby-kingdom.com//for ... &extra=page%3D1
還你千世笑來世未必能遇到

首頁

尾頁

跳至