自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

今日去bb展買左啲Peppa Pig 嘅餅同糖,回家諗住開黎試下,一開罐糖有兩小包開左(emoji)怪不得我開嘅時候仲諗點解條膠紙咁古怪,只係滅到上半邊(emoji)(emoji)(emoji)你地去買嘢睇清楚! 佢聲稱冇得試食!$200包3罐糖,1罐餅(6包)同1盒餅(10包)!
最嬲係,開左罐糖裡面原來凈番8包冇開,新罐正常有16包(emoji)(emoji)(emoji)

伯爵府

引用:今日去bb展買左啲Peppa Pig 嘅餅同糖,回家

原帖由 klwch 於 17-02-26 發表
今日去bb展買左啲Peppa Pig 嘅餅同糖,回家諗住開黎試下,一開罐糖有兩小包開左(emoji)怪不得我開嘅時候仲 ...
去投訴、不過大陸做不会買

珍珠宮

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

咁都得!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁衰

大宅

無無單?打去反影下睇佢点回應

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

yaubb2014 發表於 17-2-26 12:26
去投訴、不過大陸做不会買

太陸做架,真係唔知,我常常買佢個囡食

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆:2017 BB expo 不快事

咁衰

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

活在當下,愛得及時

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至