家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

check 左戶口未收到,係咪今日派?

子爵府

6 電能實業
特別股息5元
除淨日: 14/02/2017
派送日: 28/02/2017

大宅

kittykwok385 發表於 17-2-28 19:24
6 電能實業
特別股息5元
除淨日: 14/02/2017

thanks..但我仲未收到

別墅

回覆 zoeli0718 的帖子

我昨天下午派左

大宅

Kellymummum 發表於 17-3-1 10:14
回覆 zoeli0718 的帖子

我昨天下午派左

唔同銀行會唔會唔同?你用邊間嫁

男爵府

zoeli0718 發表於 17-3-1 11:14
唔同銀行會唔會唔同?你用邊間嫁

渣打未見有。

別墅

zoeli0718 發表於 17-2-28 19:07
check 左戶口未收到,係咪今日派?

請問你收到未?我中銀今日都未收到

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

becky420621 發表於 17-3-2 10:34
請問你收到未?我中銀今日都未收到
boc 昨天收到了

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

另外恆生28/2下午已經收到

別墅

yanyan-mummy 發表於 17-3-2 10:40
boc 昨天收到了

我系2月14日買,見到扣帳系16/2,但電話訊息系14/2成交,會唔會無息收呢?想打去問,熱線都搵唔到專人聽,好苦惱

雲母殿

becky420621 發表於 17-3-2 10:41
我系2月14日買,見到扣帳系16/2,但電話訊息系14/2成交,會唔會無息收呢?想打去問,熱線都搵唔到專人聽, ...
14/2 已經除淨,13/2 前買, 14/2仍然持有先有息收

別墅

yanyan-mummy 發表於 17-3-2 10:45
14/2 已經除淨,13/2 前買, 14/2仍然持有先有息收

唉呀,捉蟲啦

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 17-3-2 10:41
另外恆生28/2下午已經收到
揸兜 28號已收到

雲母殿

bylobb 發表於 17-3-2 10:46
揸兜 28號已收到
恭喜

雲母殿

becky420621 發表於 17-3-2 10:46
唉呀,捉蟲啦
14/2 除淨果曰已經喺股價扣減5 蚊, 你吾覺買得好平咩

別墅

yanyan-mummy 發表於 17-3-2 10:49
14/2 除淨果曰已經喺股價扣減5 蚊, 你吾覺買得好平咩

因為我無留意呢隻野,系人地叫我買,下次會留意

雲母殿

becky420621 發表於 17-3-4 22:53

近排仲有好多隻 大藍籌宣布派息,你可以留意日子

大宅

becky420621 發表於 17-3-4 22:53
買左都冇蝕, 依家股價一直上唔返

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

而家入得過嗎?

首頁

尾頁