美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章

唔如Dr Arrivo the Vegas 有無用呢?我鍾意佢輕便D,個頭又細D

子爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章

eddiekitty 發表於 17-4-2 09:40
尼部只做眼,做唔到面喎
全面用喎,細頭做眼同虎紋又好似會易D。我本來想平平地買新出隻 Refa S Carat Ray 碌虎紋,不過尋日去試左,完全唔覺有分別,所以轉唸呢個,不過好驚呢個又係無用。
https://m.youtube.com/watch?v=1ebxHTS0CcQ

子爵府

busimami 發表於 17-4-2 11:19
我想問下部機個頭做時係咪暖暖地咋。
Refa S Ray? 完全無感覺,零反應。反而 Refa Carat Face Ray 有啜嘅感覺,不過缺貨。

子爵府

eddiekitty 發表於 17-4-2 11:19
你試完再比較下價錢先決定買咩同係邊到買都得吖嘛!
Check pm please

子爵府

busimami 發表於 17-4-2 11:35
請問可否告之你覺得邊一部效果最好,及價錢如何. 謝
Refa S Ray $1480,Refa Face Ray 好似19xx, 缺貨中。
我依家想試 Arrivo 呀,
Arrivo 試過唔好的話,就等 Refa Face Ray 返貨買佢

子爵府

eddiekitty 發表於 17-4-2 19:27
Refa Face Ray 我都有,效果一般
Oh

子爵府

eddiekitty 發表於 17-4-2 21:17
始終好貴,都好肉痛架!不過用左之後又覺得好值得,貴買平用.
The Clinic 太貴喇,我唸住買 Miss Ghost咋。Miss Ghost 你點睇呀?

子爵府

eddiekitty 發表於 17-4-2 21:46
好老實講,暢初覺得超貴,用落我覺得好值得投資。我唔係打手嚟架!部機真係好用,反宜覺得以前買果d機係浪 ...
我都係希望買到部方便又有效嘅,咁就會 keep 住用。你用邊枝精華呀?一枝用到幾多次呀?

子爵府

eddiekitty 發表於 17-4-2 22:00

一支美白,另一支收緊!一支都用到好多次架!
未見過介紹呢兩枝添,係咪比 The Queen 好呀?

子爵府

eddiekitty 發表於 17-4-2 22:07
生完bb個肚好鬆,要收緊一下
個身我做運動算喇,平D 。我最近操到見到少少人魚線!

子爵府

sytckm 發表於 17-4-3 04:31
做咩運動呀?
踩橢圓機加睇youtube 專攻肚腩、大肶,加一分鐘 plank
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=6DA8FoXO3Ro

https://m.youtube.com/watch?v=8JSxQac3KlI

我新年後開始,已經減左寸半腰、2寸豬腩肉,重點係⋯⋯個胸無細到

子爵府

落左單買 Miss Arrivo Ghost 喇,好想快d收貨

子爵府

Steveston 發表於 17-4-9 20:09
可以 pm 我幾錢(同運費),同埋喺邊道訂呀?

燒著咗,有興趣買 miss arrivo ghost
我幫襯香港友x咋

子爵府

報告:Miss Arrivo Ghost 碌完第一次,虎紋未有分別,不過塊面明顯瘦左

子爵府

kaka80 發表於 17-4-11 14:04
吾好意思, 第一條link睇吾到, 可以俾多次嗎?
第一條片被人剷左喇,呢條啦,多左個 side plank 添,應該仲快見效
https://m.youtube.com/watch?v=LebPal5gKrc

子爵府

Steveston 發表於 17-4-12 13:14
請問喺 友X 買 有冇包埋 美容液/serum 㗎?
唔包呀

子爵府

waiwaiwan 發表於 17-4-15 12:04
邊部先啱 價錢差好遠
$3990 應該係超舊價,網頁版見到寫住 This item is no longer for sale.

子爵府

waiwaiwan 發表於 17-4-15 17:37
想請問 dr arrivo ghost 同the Clinic 的分別係咩呢
jm 你問錯人喇,我用緊 Miss Arrivo Ghost 架 。好似係 The Clinic 再強力D, 不過個頭好似又大D, 要問下用家先知碌臉貼唔貼

首頁

尾頁

跳至