美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

issactmaria 發表於 18-10-20 05:34
想問如令碌法令紋淺,眼部提升係用甚麼mode? 那些mode要用PE Queen?

官方話mfip同up用the queen, ems用the queen massage gel
碌法令紋同眼我會主力用up, up係導入+ems+rf 呢3個功能同一時間做

男爵府

cat168 發表於 18-10-20 11:01
多得呢度姊妹教路,我都係用 $6887 喺友和買咗 zeus ,陣間去門市攞。
...

我用埋積分$6,878.

大宅

Peppers13 發表於 18-10-19 22:18
總括:呢部機對瘦面提升效果幾明顯,係值得買的,但對我來說,第二天我的法令紋係深左,我覺得可能因為塊臉 ...

我都係深咗,蘋果肌無埋,做幾次望落老咗好多,唸住放咗佢

男爵府

vanlina_cream 發表於 18-10-21 00:47

你是否依它説明書,由下向上推?

男爵府

vanlina_cream 發表於 18-10-21 00:47

你是否依説明書所示由下向上推?

大宅

咁恐怖!會吾會係做得太密同太多?mfip同up只可一星期做一次咋,每part5分鐘,total 10分鐘

Jm屋企有冇stop? 試下做rf機刺激返d骨膠原睇下可吾可以漲返
題外話:有人話stop的熱力會溶左脂肪令塊面凹左更加顯老,但其實stop的熱力只能去到表皮同真皮層,佢係去吾到脂肪層咁深入的,相反另一部pose係target脂肪層,所以佢可以用來減肥

大宅

issactmaria 發表於 18-10-21 11:21
你是否依它説明書,由下向上推?

當然,跟到足一足

大宅

Peppers13 發表於 18-10-21 11:48
咁恐怖!會吾會係做得太密同太多?mfip同up只可一星期做一次咋,每part5分鐘,total 10分鐘

Jm屋企有冇st ...

個幾星期先做一次,所有步驟完全跟足,其實做完第一次已經係咁,之後再做已經無再變好當初爬文見到人話stop做完虎紋深咗先揀arrivo ,點知呢部仲勁,蘋果肌都無埋。
利申,我本身面偏瘦嘅,唔係勁涱卜卜一夜扁哂,無咁恐怖

男爵府

vanlina_cream 發表於 18-10-21 12:52
當然,跟到足一足

但那方法好似是用作瘦面,我都諗緊如唔用由下向上只是停留在面,會否可由內提升向外。我見上網有jm分享Arrivo係可有蘋果肌效果!

大宅

issactmaria 發表於 18-10-21 12:59
但那方法好似是用作瘦面,我都諗緊如唔用由下向上只是停留在面,會否可由內提升向外。我見上網有jm分享Arr ...

其實Zeus嘅文好少,我係睇同牌子arrivo嘅效果,唸住都一樣啫,但無見過人話過自己蘋果肌大咗喎,個個都係瘦面拉提效果,咁我額頭有少少拉提效果嘅,部機都有用嘅。
我估都有唔少打手,因為呢部嘢喺大陸好多人自己賣,香港我唔敢講,不過部機的確係有用,只係唔係我想要嘅效果,想瘦面應該會好啱用。

大宅

vanlina_cream 發表於 18-10-21 13:09
其實Zeus嘅文好少,我係睇同牌子arrivo嘅效果,唸住都一樣啫,但無見過人話過自己蘋果肌大咗喎,個個都係 ...

我都同意部機瘦面係有用的,但jm你用到連蘋果肌都冇埋就真的太恐怖,搞到我驚驚地。anyway, 多謝你的分享,我諗我以後會集中碌下半面/雙下巴,吾會碌咁多蘋果肌

男爵府

vanlina_cream 發表於 18-10-21 13:09
其實Zeus嘅文好少,我係睇同牌子arrivo嘅效果,唸住都一樣啫,但無見過人話過自己蘋果肌大咗喎,個個都係 ...

我一直睇網上分享,大部分也是講緊緻提升,所以我覺得說明書的方法也是朝這方向。我是瘦底人,買zeus主要是眼部提升及改善虎纹及法令紋,所以面脥方面我暫時未必會碌,除非我找到提升蘋果肌的手法!而我亦覺得只要手法正確,應也有可能會提升蘋果肌!

大宅

Peppers13 發表於 18-10-21 13:29
我都同意部機瘦面係有用的,但jm你用到連蘋果肌都冇埋就真的太恐怖,搞到我驚驚地。anyway, 多謝你的分享 ...

係啊我依家都避開蘋果肌,額頭拉提算比較明顯,其他未見效果,毛孔亦無細到,如果jm毛孔有改善,分享下咩手法做到

大宅

vanlina_cream 發表於 18-10-21 14:39
係啊我依家都避開蘋果肌,額頭拉提算比較明顯,其他未見效果,毛孔亦無細到,如果jm毛孔有改善,分享下咩 ...

請問你用 zeus 時開幾多度?

大宅

cat168 發表於 18-10-21 15:59
請問你用 zeus 時開幾多度?

最低

大宅

vanlina_cream 發表於 18-10-21 16:14
最低

ic, 我剛買咗 zeus 今晚會試用,我都好驚瘦面,因我塊面一向都偏瘦,只係個身肥。

如果唔想瘦面,係咪避開唔用某隻顏色嘅 LED 燈唔用就得?

男爵府

Peppers13 發表於 18-10-20 11:09
官方話mfip同up用the queen, ems用the queen massage gel
碌法令紋同眼我會主力用up, up係導入+ems+rf ...

謝謝!我試試!

大宅

cat168 發表於 18-10-21 16:24
ic, 我剛買咗 zeus 今晚會試用,我都好驚瘦面,因我塊面一向都偏瘦,只係個身肥。

如果唔想瘦面,係咪避 ...

Led燈係改善膚質如美白,吾關瘦面事

大宅

Peppers13 發表於 18-10-21 17:57
Led燈係改善膚質如美白,吾關瘦面事

tks, 其實我仲未攪清楚部機嘅 function

男爵府

vanlina_cream 發表於 18-10-21 14:39
係啊我依家都避開蘋果肌,額頭拉提算比較明顯,其他未見效果,毛孔亦無細到,如果jm毛孔有改善,分享下咩 ...

我睇過做其他機嘅分享,好多人為了追求瘦面全面碌,最後連蘋果肌也瘦埋。照我估計,你之前蘋果肌的流失可能與你之前做其他機有關。如我所猜,瘦底面係唔應該碌全面!

首頁

尾頁

跳至