美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

issactmaria 發表於 18-10-20 14:58
我用埋積分$6,878.

門市有無100ml裝精華?

男爵府

talktime 發表於 18-11-5 00:14
門市有無100ml裝精華?

你要直接打電話問問!

珍珠宮

issactmaria 發表於 18-11-5 05:51
你要直接打電話問問!

Thanks

大宅

入手DR ARRIVO GHOST, 我知冇CLINIC 咁勁, 不過3600 太抵, 係韓國新世界DUTY FREE 買, 好安全

之前想係amazon 入miss arrivo clinic ($5000) , 點知見到有一個comment 話係假貨...最後放棄

珍珠宮

princessf 發表於 18-11-5 13:38
入手DR ARRIVO GHOST, 我知冇CLINIC 咁勁, 不過3600 太抵, 係韓國新世界DUTY FREE 買, 好安全

之前想係ama ...

超抵

大宅

talktime 發表於 18-11-5 17:04
超抵

係, 不過要去開韓國先買到, 但估唔到韓國係最平, 可能近雙11, DR ARRIVO GHOST PREMIUM 其實都係$5300, 不過最後我不敵3600 個價, 因為咁平如果好用我買多個VEGAS OR MISS ARRIVO 補細位都抵

男爵府

issactmaria 發表於 18-10-28 17:54
我睇過做其他機嘅分享,好多人為了追求瘦面全面碌,最後連蘋果肌也瘦埋。照我估計,你之前蘋果肌的流失可 ...

最近朋友説我塊面飽滿了些,但我體重無特別重到!之前我驚用zeus會令面頰瘦,所以臉我只由下碌到過咗法令紋便停,而我最近看到beauty bar 令蘋果肌漲少少嘅分享,令我啟發將下巴至法令紋那part 推向蘋果肌就唔會瘦面頰,而有機會推漲蘋果肌位置,我唔知我這推斷啱唔啱!

別墅

我是用clinic , 我見網站好多考ghost 用法,有冇 sis 知較詳細的用法?謝謝

大宅

karenalytic 發表於 18-11-11 23:09
我是用clinic , 我見網站好多考ghost 用法,有冇 sis 知較詳細的用法?謝謝

clinic 同GHOST 手法一樣, 只是clinic 電流再勁1.2倍,做身時再勁d

你用dr 定miss arrive clinic?

子爵府

回覆 海珏 的帖子

不好意思, 想請教塊臉鬆鬆, 下巴有D fat, 應該用"Stop" 嗎? 我經常confuse 有人話佢可以消fat 去腫達至緊緻, 所以不可用左面珠上, 因會消左D面珠反而顯老.
有人話佢增生膠原令塊面漲卜卜(係吹漲番氣球, 表面個種緊緻) , 其實係邊種?

別墅

princessf 發表於 18-11-13 09:30
clinic 同GHOST 手法一樣, 只是clinic 電流再勁1.2倍,做身時再勁d

你用dr 定miss arrive clinic?

我用Dr Ghost Clinic. 但我覺得個說明書同我講係YouTube 個方法有d 唔同 ,同埋我覺得說明書怪怪地step 3同 4 好似有點傷皮膚,不是拉提

伯爵府

我上星期都買左zeus,我有10幾20部美容機,衣家主力用zeus同exideal大排燈

大宅

想問問咁多位jm係咪仍然只係用緊the queen?
有冇研究到有其他替代品啊?

別墅

海珏 發表於 17-3-4 13:02
至今用了幾次,效果可以話係驚人!
我是配the queen精華,乾的時侯用LA ROCHE-POSAY 噴面,咁就不會浪費太 ...

我都買左dr arrivo不過係升級版第五代,個人覺得係我用過甘多部中最好用既一部,基本上呢部嘢可以話屬於全能性型既美容儀,你講得啱的確貴 但效果值,另外我最近入手埋韓國個部DPC小燙斗美容儀個人用後覺得Dpc小燙斗同我之前用既facepump功能上有啲相似距有個離子導出能夠疏絡排毒我覺得清潔方面更加乾淨✌另外一點我中意矩能直接導入護膚品,感覺導入還不錯吸收得好好我每次配搭埋自己既日常護膚品用完最大感覺係皮膚更白嫰細膩緊緻提拉感都好明顯有時塊面腳水腫我都會用矩 都好明顯見到消除到水腫之餘都緊緻唔小,另外我好中意小 燙斗尖既頭部設計系做眼角,鼻側細紋時好有優勢(emoji)

男爵府

princessf 發表於 18-11-5 13:38

之前想係ama ...

Super good price I got mine for 7000

男爵府

回覆 nanababii 的帖子

係邊買呀?友X跟一支SERUM要9XXX, 係咪差不多價了? THANKS

男爵府

EvaHui520 發表於 18-11-13 15:46
回覆 海珏 的帖子

不好意思, 想請教塊臉鬆鬆, 下巴有D fat, 應該用"Stop" 嗎? 我經常confuse 有人話佢可以 ...

面鬆弛一定要買arrivo the clinic, 我係肥面,兩部機都有,the clinic勁好多,真係收緊倒兩邊鬆左既肉

男爵府

jojo1234 發表於 18-12-22 10:58
我上星期都買左zeus,我有10幾20部美容機,衣家主力用zeus同exideal大排燈

我想知exideal燈好用嗎?

男爵府

Bigbigc 發表於 19-2-15 09:58
回覆 nanababii 的帖子

係邊買呀?友X跟一支SERUM要9XXX, 係咪差不多價了? THANKS

FB見到友x Arrivo Zeus 好似做promote 減$1000, 先買支serum做咗VIP, 買Zeus就可用VIP價, 然後再睇吓佢promote 點減$1000。
這部機能量真係勁,做時feel到面嘅肌肉跳吓跳吓!

大宅

真係幾貴

首頁

尾頁

跳至