閒來無事說些事.....

cforchat
|
天氣預告話未來幾日將會潮濕, 所以呢兩日搏晒命將污衣床單被單枕頭套全部交畀洗衣達人(即係洗衣機), 希望佢唔會吃不消啦.
leung2888    發表於 17-3-15 09:18
good_pig
|
cforchat 發表於 17-3-5 15:16
天氣預告話未來幾日將會潮濕, 所以呢兩日搏晒命將污衣床單被單枕頭套全部交畀洗衣達人(即係洗衣機), 希望佢 ...

而家已經開始濕
IamKitty
|
討厭濕度
lovebbb
|
昨晚洗的衫,今日都唔多乾
girlbear
|
而家開始濕
bb7
|
lovebbb 發表於 17-3-5 17:28
昨晚洗的衫,今日都唔多乾

我好彩d, 今朝8點洗,而家已差唔多乾。
諗住開抽濕機,乾埋佢,免得空氣濕,掛多晚都唔乾。
wcpcelia
|
已開抽濕機
cattz288
|
伏了!今朝已經開始
無話可說
|
越夜越濕,我早兩日洗左,呢兩日開和風機努力焗乾緊
cforchat
|
本來昨日有多少陽光加上微風, 早上洗嘅床單被單, 由於質料薄, 應該可以乾透, 可是衰貪心, 中午摸過已有八成乾, 諗住再晾多一陣啦, 結果一陣又一陣, 一陣又一陣, 到晚上十點幾至捨得收. 夜深露重, 出事! 某一兩件仲濕濕哋, 仲要係最薄嘅兩件㖭, 激氣!!
cforchat
|

前一排喺街上見到劉松仁, 站在座駕後幫小狗狗抹腳仔, 真人比上鏡年輕, 身材適中, 望落似只有四十多歲, 幾十歲人仲保養得咁好, 犀利!

反之, 闊別螢幕二十年嘅黃翊卻變得如此蒼老, 令人唏噓! 可見唔係所有男人都襟老.
julilee
|
好彩bb 衫已洗哂 下星期生仔唔就怕趕唔切
cforchat
|
julilee 發表於 17-3-6 13:04
好彩bb 衫已洗哂 下星期生仔唔就怕趕唔切

恭喜恭喜! 預祝生產順利!!

missdebby
|
好怕潮濕
julilee
|
cforchat 發表於 17-3-6 13:11
恭喜恭喜! 預祝生產順利!!

多謝, 你地唔講我都唔為意,係姐姐問洗唔洗我話好,估唔到時間對了

DoReMi媽媽
|
哩啲時候最好用抽濕機,不過而家又唔算好濕喎,63%
minnie.mama
|
DoReMi媽媽 發表於 17-3-6 13:18
哩啲時候最好用抽濕機,不過而家又唔算好濕喎,63%

行出走廊啲牆出曬水
DoReMi媽媽
|
minnie.mama 發表於 17-3-6 13:21
行出走廊啲牆出曬水
我見電視63%

c9c99
|
瞓得唔好,係米同潮濕有關?
cforchat
|

原以為周圍會濕漉漉, 又唔覺喎, 早知就唔駛趕頭趕命洗洗洗啦.