潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

wksin 發表於 18-9-22 20:50
Boy cardigan how much ?

$2550

子爵府

Kittymummy 發表於 18-9-22 20:43
係好長,我連我都要摺個手就位。因為係girl 款,所以好貼身,都大愛佢既其實 哎呀,我好想買背心 ...

我呢兩件手袖又唔係太長喎

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

mosjessica 發表於 18-9-22 20:21
我覺得呢件boy手袖都唔算好長,不過諗緊兩件會不會相似,但兩件質料是唔同的:questio ...

wool cashmere
virgin wool
nylon
cotton
我知道就有這幾種不質料

如果感得相似可以考慮退一件,然後再捕其它較有變化款⋯⋯或其它顏色
Hello...

水晶宮

Kittymummy 發表於 18-9-22 20:43
係好長,我連我都要摺個手就位。因為係girl 款,所以好貼身,都大愛佢既其實 哎呀,我好想買背心 ...

我本身手比妳短,所以我知道kids 唔啱我囉
我諗快出了⋯⋯買完冬季款.....慢慢出春天款就會出背心,上一季都係咁

Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-9-22 21:18
wool cashmere
virgin wool
nylon

考慮中,不過又唔係好捨得,因為兩件都好靚

水晶宮

mosjessica 發表於 18-9-22 20:39
Maglia cardigan girl 14:
膊:14吋,胸:34吋,腰:35吋,手袖:23吋,全長:20.5吋

Thanks jessica 提供size
Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 18-9-23 00:37

Amy girl14 膊15吋, 胸35吋, 腰31吋, 衫腳36.5吋, 衫長22.5吋, 袖24.5吋

Irada girl14 膊14吋, 胸35吋, 腰31吋, 衫腳38吋, 衫長22.5吋, 袖25吋

Kamaria girl14 膊15吋, 胸35吋, 腰32吋, 衫腳38吋, 衫長22.5吋, 袖24.5吋

Ambrine girl12 膊14吋, 胸33吋, 腰32吋, 衫腳37
吋, 衫長20吋, 袖22.5吋
Ambrine girl14 膊15吋, 胸35吋, 腰34吋, 衫腳38吋, 衫長22吋, 袖24.5吋

Abricot girl14 膀15吋, 胸35吋, 腰34吋, 衫身拉鍊21.5吋, 袖24吋

Abelle girl12 膊15吋 ,胸36吋, 袖22.5吋
Abelle warm girl 14 膊15.5吋 胸 37吋 腰35吋 衫長 36.5吋 䄂長 23.5吋

Hello...

水晶宮

Fragont girl 14 膊 16吋,胸 38吋,腰36吋,手袖 24.5吋,衫腳 44吋,全長 32吋

Marion girl14 膊 16吋,胸 38吋,腰 36吋,手袖 23.5吋,全長 32 吋

New Armoise warm girl 14 膊16吋,胸36吋,腰34吋,衫長23吋,袖長24吋

Charpal girl 14 膊 16吋 胸 38吋 腰 31吋 手袖 24.5吋全長31吋

Hello...

水晶宮

Vest girl12 膊14吋, 胸34吋, 腰32吋, 衫腳38吋, 衫身長20.5吋

Vest boy14
膊14吋,胸36吋, 腰36吋 衫腳36吋, 衫長22.5吋

Aidan boy12 膊15吋, 胸36吋, 腰34吋, 衫腳36吋, 衫長21.5吋, 袖22.5吋

Aidan boy14 膊16吋, 胸38吋, 衫長22吋, 袖24吋

Hubert warm boy12 膊16吋, 胸39吋, 腰39吋, 衫腳40吋, 衫長27.5吋, 袖24.5吋

Maglia cardigan girl 14
膊14吋,胸34吋,腰35吋,手袖23吋,全長20.5吋

Maglia tricot cardigan boy14
膊15吋,胸35吋,腰32吋,手袖23.5吋,全長21.5吋

膊吋,胸吋,腰吋,衫長吋,袖長吋
Hello...

大宅

想請問下Y14 等於大人size 0 ,但cutting是一樣的嗎?

水晶宮

hksss 發表於 18-9-24 15:31
想請問下Y14 等於大人size 0 ,但cutting是一樣的嗎?

girl 14 比adult size 0 大件DD,cutting 也較為鬆身些少,冇咁修腰。

Hello...

大宅

kamanma 發表於 18-9-24 16:22
girl 14 比adult size 0 大件DD,cutting 也較為鬆身些少,冇咁修腰。

謝謝你嘅回覆呀,咁如果我想喺網站買大人款邊度會平啲啊?

大宅

mosjessica 發表於 18-9-20 18:30
Black Berre 14Y & Navy cardigan 14Y收貨了,兩件都好靚好滿意
Cardigan 比較貼身 ...

我都有呢件Berre, 望快些凍

子爵府

WongElsie 發表於 18-9-24 21:52
我都有呢件Berre, 望快些凍

JM妳件Berre乜嘢色我呢件黑色好靚好修身,令面好鬼型
快D凍快D凍,大家一齊剪綵

大宅

mosjessica 發表於 18-9-24 22:16
JM妳件Berre乜嘢色我呢件黑色好靚好修身,令面好鬼型
...

同你一樣黑色,雖然來來去去都係黑色但黑色大路吾會買過時,你買入價幾錢?

子爵府

WongElsie 發表於 18-9-24 22:20
同你一樣黑色,雖然來來去去都係黑色但黑色大路吾會買過時,你買入價幾錢?
...

係呀,黑色最易襯又型
The clutcher 捕的,連運費約$37xx

大宅

mosjessica 發表於 18-9-24 22:41
係呀,黑色最易襯又型
The clutcher 捕的,連運費約$37xx
...

靚價喎!我貴左幾佰

水晶宮

hksss 發表於 18-9-24 20:54
謝謝你嘅回覆呀,咁如果我想喺網站買大人款邊度會平啲啊?

The clutcher 不過如果size 0 要好勤力捕著,the clutcher 冇free return 要肯定自己嘅 size 先好入喔
Hello...

子爵府

WongElsie 發表於 18-9-25 09:26
靚價喎!我貴左幾佰

係呢次咁好彩遇上靚價,其實我經常都會買貴左

男爵府

今日去海港城Moncler, Sales 說沒有入Y12 & Y14 的貨,香港只入Y10 或以下,是真的嗎?

首頁

尾頁

跳至