潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

kamanma 發表於 19-1-15 22:20
thanks Rubik share size
好啱身著得好靚

Amy girl14
膊15吋, 胸35吋, 腰31吋, 衫腳36.5吋, 衫長22.5吋, 袖24.5吋

Irada girl14
膊14吋, 胸35吋, 腰31吋, 衫腳38吋, 衫長22.5吋, 袖25吋

Kamaria girl14
膊15吋, 胸35吋, 腰32吋, 衫腳38吋, 衫長22.5吋, 袖24.5吋

Ambrine girl14
膊15吋, 胸35吋, 腰34吋, 衫腳38吋, 衫長22吋, 袖24.5吋

Abricot girl14
膀15吋, 胸35吋, 腰34吋, 衫身拉鍊21.5吋, 袖24吋
Ambrine girl12
膊14吋, 胸33吋, 腰32吋, 衫腳37
吋, 衫長20吋, 袖22.5吋

Abelle girl12
膊15吋 ,胸36吋, 袖22.5吋

Aimeet girl14
膊16吋, 胸36吋, 腰34吋,衫腳41吋, 衫身23吋, 袖25吋

Dorotea girl 14
膊 15.5吋, 胸36吋, 腰34吋, 衫腳39吋, 衫長22.5吋, 袖24吋

Adorne girl14
膊16吋,胸37吋,腰37吋,衫長23吋,袖長
24吋

Hello...

水晶宮

好啱身著得好靚

Nadege girl14
膊15吋,胸35吋,袖23吋(連ruffles 25吋,衫長22吋,衫腳35吋

Adonise girl14
膊15吋, 胸36吋, 腰32吋, 衫腳43吋, 衫長22吋, 袖24吋

Adelie girl 12
膊 15吋胸 36吋多 衫長 20吋 䄂長 21.5吋

Abelle girl 14
膊15.5吋 胸 37吋 腰35吋 衫長 36.5吋 䄂長 23.5吋

Fragont girl 14
膊 16吋,胸 38吋,腰36吋,手袖 24.5吋,衫腳 44吋,全長 32吋

Marion girl14
膊 16吋,胸 38吋,腰 36吋,手袖 23.5吋,全長 32 吋

Vest girl12
膊14吋, 胸34吋, 腰32吋, 衫腳38吋, 衫身長20.5吋

Vest boy14
膊14吋,胸36吋, 腰36吋 衫腳36吋, 衫長22.5吋

Aidan boy12
膊15吋, 胸36吋, 腰34吋, 衫腳36吋, 衫長21.5吋, 袖22.5吋

Aidan boy14
膊16吋, 胸38吋, 衫長22吋, 袖24吋

Hello...

水晶宮

好啱身著得好靚

TARN boy12 膊15吋, 胸36吋, 腰36吋, 衫腳32吋, 衫長20.5吋, 袖23吋

Hubert boy12 膊16吋, 胸39吋, 腰39吋, 衫腳40吋, 衫長27.5吋, 袖24.5吋

Maglia cardigan girl 14
膊14吋,胸34吋,腰35吋,手袖23吋,全長20.5吋

Maglia tricot cardigan boy14
膊15吋,胸35吋,腰32吋,手袖23.5吋,全長21.5吋
Hello...

大宅

回覆樓主:

今日見到ff返貨左呢件y12
尋日先落左order買風褸 而家買埋又蝕左運費比佢tim

水晶宮

ceci0303 發表於 19-1-16 08:25
今日見到ff返貨左呢件y12
尋日先落左order買風褸 而家買埋又蝕左運費比佢tim

Pale Pink
M記嘅毒係好勁,係會不斷巡不斷買
幾錢入呀?

Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-1-16 08:36
Pale Pink
M記嘅毒係好勁,係會不斷巡不斷買
幾錢入呀?

19xx

大宅

回覆樓主:

件風褸都未知啱啱著 所以呢件都係買左先算

水晶宮

ceci0303 發表於 19-1-16 08:38
件風褸都未知啱啱著 所以呢件都係買左先算

Vest girl12
膊14吋, 胸34吋, 腰32吋, 衫腳38吋, 衫身長20.5吋
背心12 非常修身的,一般著開slim cut 都會鐘意
Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-1-16 08:43
Vest girl12
背心12 非常修身的,一般著開slim cut 都會 ...

唔該哂 我度一度先

水晶宮

mosjessica 發表於 19-1-14 20:36
FF有呢件紅色背心girl14 靚價

jessica, Vest 12 Pale Pink like 5 like r?
jm 報料FF 仲有貨....我都入左

Cheuk2012    發表於 19-1-16 21:48
Hello...

水晶宮

ceci0303 發表於 19-1-16 08:51
唔該哂 我度一度先

多謝報料我啱啱都入左Vest Pale Pink,大家一齊等收貨
Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-1-16 09:00
多謝報料我啱啱都入左Vest Pale Pink,大家一齊等收貨

我報完料先諗住比錢 慢左你一步 購物車冇左件貨喇

子爵府

kamanma 發表於 19-1-16 08:57
jessica, Vest 12 Pale Pink like 5 like r?
jm 報料FF 仲有貨....我都入左

Thanks kamanma
之前已有件pink,所以我想買紅色

Cheuk2012    發表於 19-1-16 21:48
kamanma    發表於 19-1-16 11:40

大宅

回覆樓主:

而家個腦有d空白 好似坐過山車咁 由好興奮變成好失落 唔知要再捕幾耐

水晶宮

ceci0303 發表於 19-1-16 09:03
我報完料先諗住比錢 慢左你一步 購物車冇左件貨喇

妳話 (而家買埋)
我以為妳已經比左錢
真的以為仲有貨
我比完錢再入返去睇佢仲有二件 12
我已經有四件背心我手痕嫁咋....妳pm 我....我收貨即刻約妳 mtr 比返妳呀
我仲扺D...FF free shipping 比我的,不用運費
Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-1-16 09:12
妳話 (而家買埋)
我以為妳已經比左錢
真的以為仲有貨

諗住分享左先 因為太開心同埋我見佢唔係寫住last one 大安主意 好呀 使唔使比d訂你先

大宅

回覆樓主:

係啦 free shipping咁好既 超級vip

水晶宮

ceci0303 發表於 19-1-16 09:12
而家個腦有d空白 好似坐過山車咁 由好興奮變成好失落 唔知要再捕幾耐
...

i’m so sorry
放心啦我會照原價比返妳
唔好意思呀

Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-1-16 09:16
i’m so sorry
放心啦我會照原價比返妳
唔好意思呀

你唔好咁講啦 我自己衰之嘛 你好好人喇

水晶宮

mosjessica 發表於 19-1-16 09:04
Thanks kamanma
之前已有件pink,所以我想買紅色

我地係咪一樣色
Aiya 我仲叫妳入....自己身痕以為仲有貨攪到報料嘅jm tim r

首頁

尾頁

跳至