夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

好後悔……但已經同佢生咗BB, 如果再比多次我揀一定唔會同佢結婚!以前曾經有一個好愛我㗎男人,好錫我,对我好好!但我放棄咗佢……到而家先知道自己已經揀錯郎!唉………………每一日都好似同屋主,性……唔洗講,每月一次又或者0!放工返嚟,冇嘢講,講都係関於小朋友!!JM........ 你吔有冇後悔過,嫁錯人???

大宅

我同你嘅處境一樣!十分後悔同呢個人結婚生仔!你小朋友幾大?

男爵府

celest34 發表於 17-3-11 02:30
我同你嘅處境一樣!十分後悔同呢個人結婚生仔!你小朋友幾大?

我bb 1 歲了!講真……有苦自己知!!陀住bb 嗰十個月对我好細心,到bb 出咗世,已經打回原型!我前日同佢講,我好唔舒服,佢只係玩手機,一句問候,関心都冇……真係冇吹水!見佢冇反應個心好谈!您呢?小朋友好大了?

大宅

我仔仔3歲咋!我老公又係,放工返黎淨係識玩電話,要叫先同仔仔玩一陣,搞到個仔都唔痴佢!你係FTM 定有返工?

男爵府

celest34 發表於 17-3-11 03:12
我仔仔3歲咋!我老公又係,放工返黎淨係識玩電話,要叫先同仔仔玩一陣,搞到個仔都唔痴佢!你係FTM 定有返 ...

我係FTM

男爵府

cyffanny 發表於 17-3-11 01:52
好後悔……但已經同佢生咗BB, 如果再比多次我揀一定唔會同佢結婚!以前曾經有一個好愛我㗎男人,好錫我,对 ...

我同你一樣,自仔出世以來,完全冇2個人去街,平時亦冇關心,傾計半句刀冇,同分租戶差不多,乜刀淡了,個仔亦不痴佢,因為平時只有我和仔去街。我勁後悔,時常刀會諗以前對我好,愛我的男人,可惜自己冇㨂,如果當初不是選擇錯,現在就5洗甘慘我現在成曰安慰自己要自強,5好指意佢,現在有不舒服亦不會同佢説,因為只佢實5理及5關心,簡直同佢越泥越5熟甘,但現在仔8歲,又可以點呀?5通離婚?但又5想影響到個仔,所以只糸自己每天忍受著,默默承受,見到朋友夫妻恩愛刀好羨慕,可惜我冇這福份。樓主,加油,搵人吹下水呻下刀會好d既

男爵府

winpoopoo 發表於 17-3-11 06:56
我同你一樣,自仔出世以來,完全冇2個人去街,平時亦冇關心,傾計半句刀冇,同分租戶差不多,乜刀淡了,個 ...

八年!!!咁你之前有冇同c6 講吓你感受或不滿?!有冇改善?你好叻呵……咁都忍到!我估我忍唔到的話,我情願會離開佢!

男爵府

cyffanny 發表於 17-3-11 08:13
八年!!!咁你之前有冇同c6 講吓你感受或不滿?!有冇改善?你好叻呵……咁都忍到!我估我忍唔到的話,我 ...

我冇傾訴对象啊,真係唔敢講,如講比媽咪知……又怕佢擔心我!
身邊好多老友,結婚十幾年仲超級恩愛!真係好想自己都係咁,但個c6 衰到冇人有呢!!由拍拖到結婚,我只收過佢第1,2年生日禮物+情人節禮物……轉眼間已經18年冇收過了…………
冇人愛自己,感受必定難受!大家都係女人,一定明白!!

大宅

好媽媽勳章

其實唔好再諗返以前既野,永遠得唔到既係最好,或者你同佢一齊後今日你又後悔自己放棄左尼個呢!女人諗野永遠諗到好美滿,當身邊人做唔到自己要求就更加會失望。老公自己揀冇得怨,一係留一係走,唔好人比人,到頭來只有自己唔開心。
兩個人之間一定有過渡期,唔好去改變對方,要改變自己心態,男人唔鍾意女人長氣,關心佢既說話一句起兩句止吧!
女人覺得有仔女後家庭會好美滿但男人未必個個都會咁諗,我都發覺有仔女後關係好多時都變差左,起碼今日你唔開心唔係因為佢有第三者先。

男爵府

開心吸收勳章

空穴來風事必有因, 男人覺得有問題先會變到咁.

別墅

回覆樓主:

其實係唔會結婚 自由自在幾好 可能有時過時過節會悶 但好過又失望又傷心

男爵府

babyhi 發表於 17-3-11 09:51
其實唔好再諗返以前既野,永遠得唔到既係最好,或者你同佢一齊後今日你又後悔自己放棄左尼個呢!女人諗野永 ...

你都講得有道理!得唔到……一定係最好!!等我自己冷靜吓先!!

男爵府

小小宇宙 發表於 17-3-11 22:15
其實係唔會結婚 自由自在幾好 可能有時過時過節會悶 但好過又失望又傷心
...

有時我都會咁唸……

男爵府

hunterml 發表於 17-3-11 10:22
空穴來風事必有因, 男人覺得有問題先會變到咁.

同佢拍拖20年……佢一直係咁!!成日好似同樹0講嘢咁!佢咁㗎性格,我真係盲咗,揀咗佢嚟嫁!自討苦吃!

別墅

好後悔……但已經同佢生咗BB, 如果再比多次我揀一定唔會同佢結婚!以前曾經有一個好愛我㗎男人,好錫我,对 ...

你至少还会说bb既事,大家都算有些少交流,我们基本系没野讲,他也从没问过bb的事,衣加就来要找学校,都没问过,我自己拣错人就算,就连bb都好像有爸爸等于没爸爸

男爵府

高级住所 發表於 17-3-11 22:39
你至少还会说bb既事,大家都算有些少交流,我们基本系没野讲,他也从没问过bb的事,衣加就来要找学校,都 ...

唉………………我見到您寫的,內心好唔舒服!!真係連小朋友一丁点話題都冇????唔可以啊,BB 揾學校好重要的,試吓同佢再傾吓!加油媽媽!

別墅

cyffanny 發表於 17-3-11 22:47
唉………………我見到您寫的,內心好唔舒服!!真係連小朋友一丁点話題都冇????唔可以啊,BB 揾學校好 ...

我会努力加啦,为母则强啊嘛

男爵府

高级住所 發表於 17-3-11 22:52
我会努力加啦,为母则强啊嘛

同我目標一樣!加油!!!

別墅

其實樓主當初點解揀左呢個無同愛你嘅人一齊?
因為經濟問題?

水晶宮

我都係,好後悔!好彩冇小朋友

首頁
12345...6

尾頁

跳至