二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Wisderma炸面 &Wisderma面膜特別set 喇 ! (emoji)(emoji)

對我黎講,收毛孔嘅產品一定要work,唔係講都晒時間(emoji) 想要咩效果,就先要了解成份發揮到嘅作用!

(emoji)注氧療法係真正通過美國FDA認證嘅療法,能幫助收細肉眼看得見的毛孔,同時得到好多臨床研究證實效果顯著,一種非常方便,而且安全,並且有修復肌膚的氧氣療法~

治療凹凸洞,痘痘,痘印,暗粒,暗淡皮膚,易缺水,疤痕,毛孔粗大,色素,皺紋,鬆弛,並增加皮膚彈性,分解皮下脂肪,排水腫,修復受損皮膚等等問題!

------------------------------------------------------------------
#留意使用方法:

WisdermaI Perfect Oxygen Sparkling Therapy
#完美注氧療程 (25ml x4 )

【一盒4次,三盒一療程效果更佳】

➡問題肌膚(暗瘡、痘印、毛孔粗大、凹凸洞等)1星期2次

➡保養期或一般膚質,1星期1次

➡乾性肌膚 使用前一天充分為肌膚進行補水效果更佳

Step 1:
潔面後可以先用Wisderma光鑽導入精華打底(如有),否則直接使用凝膠精華,先將大概15ml 分量厚厚的均勻塗抹臉部和頸部,餘下的按照問題嚴重位置放在面膜棉上

Step 2:
隨即敷上特製面膜棉和頸膜,並輕按令其貼面,並每隔5分鐘左右輕按一次

Step 3:
20-30分鐘後,輕按面膜時如再沒有”吉吉”地感覺,就可取下面膜
(首次使用,可先敷20分鐘,之後再慢慢調至30分鐘)

Step 4:
用紙巾抹去多餘的凝膠,並用溫水洗乾淨,然後可以敷上水份面膜或配合#Wisderma光鑽奇蹟面膜 使得效果更佳。

**冷藏後使用效果更佳
**部份人使用時會有輕微溫熱感/ 刺痛/ 微紅,但請放心,這是正常反應,第二天已經回復正常

別墅

回覆樓主:

別墅

回覆樓主:

別墅

回覆樓主:

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

how much?

別墅

bowling2004 發表於 17-4-6 09:48
how much?

pm u

民房

仲有冇呀🤤

男爵府

梁BB 發表於 17-3-14 17:42
Wisderma炸面 &Wisderma面膜特別set 喇 ! (emoji)(emoji)

對我黎講,收毛孔嘅產品一定要work,唔係講都 ...

How much

首頁

尾頁

跳至