親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

育兒性格勳章 DHA勳章

坐阿聯酋23:30到BKK airport.有小朋友,想住一晚機場酒店,有什麼推介?
主要近機場,有早餐吃
謝謝

男爵府

lovemamei 發表於 17-3-15 23:16
坐阿聯酋23:30到BKK airport.有小朋友,想住一晚機場酒店,有什麼推介?
主要近機場,有早餐吃
謝謝

Push

男爵府

我訂左呢間, 曼谷通塔度假村 (Thong Ta Resort And Spa). 有3人房, 包BREAKFAST.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你第二日行程係邊? 如果曼谷既就果晚搭的士出曼谷啦, 唔駛搬多次酒店

我住過呢兩間, 兩間都有free shuttle

The Phoenix Hotel Bangkok - Suvarnabhumi Airport
呢間抵住 ~ Deluxe double 包早餐 同來回shuttle 都係1200B, 房就普通啦, 咁夜瞓一晚冇乜要求, 早餐反而覺得唔錯(以呢個價錢計)

BEST WESTERN PREMIER Amaranth Suvarnabhumi Airport
呢間貴 ~ Premier Double 包早餐, shuttle 3262B, 房好OK, 早餐都好OK, 但佢車程遠好多.... 同埋如果咁夜去住既我覺得完全唔值

呢間都好多好評
At Residence Suvarnabhumi
但shuttle, 早餐要比錢

男爵府

回覆樓主:

機場novetel 好近 有shuttle由機場送去酒店 好方便

大宅

lovemamei 發表於 17-3-15 23:16
主要近機場,有早餐吃
謝謝
其實出市中心都好快, 不如直出唔洗一早又要搬多次酒店。

男爵府

carama 發表於 17-3-16 14:31
機場novetel 好近 有shuttle由機場送去酒店 好方便

Thank you

子爵府

monchichi718 發表於 17-3-16 16:51
其實出市中心都好快, 不如直出唔洗一早又要搬多次酒店。
请问从机场坐taxi 去 Makkasan 大概几多钱
心盲最可怕。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fwp 發表於 17-3-16 22:08
请问从机场坐taxi 去 Makkasan 大概几多钱?
我上次siam都係270B (冇行高速, 20分鐘到)

子爵府

TMC3012 發表於 17-3-17 08:57
我上次siam都係270B (冇行高速, 20分鐘到)
thank you
心盲最可怕。

男爵府

1)

素萬那普平房酒店 (The Cottage Suvarnabhumi Hotel)
888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, 蘇凡納布米機場, 曼谷, 泰國, 10520

https://www.agoda.com/zh-hk/the- ... 691da&

高級三人房 (Superior Triple)

2)

聖蘇灣機場套房 (Sinsuvarn Airport Suite)
73 Soi Latkrabang 30, On-Nut Latkrabang Rd., Latkrabang, 蘇凡納布米機場, 曼谷, 泰國, 10520

https://www.agoda.com/zh-hk/sins ... dren=1&childs=1

豪華三人房 - 包早餐 (Triple Deluxe With Breakfast)

男爵府

1) 素萬那普平房酒店 (The Cottage Suvarnabhumi Hotel)
888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, 蘇凡納布米機場, 曼谷, 泰國, 10520

https://www.agoda.com/zh-hk/the- ... 691da&

高級三人房 (Superior Triple)

2)聖蘇灣機場套房 (Sinsuvarn Airport Suite)
73 Soi Latkrabang 30, On-Nut Latkrabang Rd., Latkrabang, 蘇凡納布米機場, 曼谷, 泰國, 10520

https://www.agoda.com/zh-hk/sins ... dren=1&childs=1

豪華三人房 - 包早餐 (Triple Deluxe With Breakfast)

大宅

coney 發表於 17-3-16 12:30
我訂左呢間, 曼谷通塔度假村 (Thong Ta Resort And Spa). 有3人房, 包BREAKFAST. :zombi ...
請問你去左未,包唔包機場接送?

大宅

回覆樓主:

我下星期book了 At Residence, 到時report下

伯爵府

JM住左覺得點? 酒店有無機場免費接送呢? 如果想BOOK車去芭堤雅,有嗎?

伯爵府

coney 發表於 17-3-16 12:30
我訂左呢間, 曼谷通塔度假村 (Thong Ta Resort And Spa). 有3人房, 包BREAKFAST. :zombi ...
想問,呢間係咪有免費車在機場接呢?
點聯絡呢? 謝

首頁

尾頁

跳至