跳至

首頁

尾頁

別墅

我睇緊今日影啲相,大家真係玩得好開心,所以唔等Kenny俾ftp條link我,我upload緊啲相俾大家download,這個website是可以unlimited upload photo (因為要俾年費)and allow for download,平時我返工好鬼忙,趁今晚有時間upload哂啲相,唔駛心掛掛,希望你哋鍾意啲相啦!

程程今日party瞓咗大半場,只係group photo開吓眼,之後就繼續瞓,所以沒有机會和其他BB影相,希望下次有机會再影過。

今日啲相影得唔靚唔好見怪,因為我個大仔扭眼瞓無心機,所以後半場我已交比義工Kenny影,我將條link send咗去你哋嘅email,記得key in password. 唔明再問我啦!Good night!

大宅

shirley,

真係辛苦哂你呀, 要湊仔, 又要湊女, 仲要周圍幫我地影相, d相影得好靚呀 , 晚媽媽仲要upload相, 真係要要送個 俾你呀

原文章由 shirleyleungps 於 08-12-29 01:24 發表
我睇緊今日影啲相,大家真係玩得好開心,所以唔等Kenny俾ftp條link我,我upload緊啲相俾大家download,這個website是可以unlimited upload photo (因為要俾年費)and allow for download,平時我返工好鬼忙,趁今晚有時間upload ...
Hello, MY NAME IS ~~~ OSCAR ~~~

男爵府

好媽媽勳章

shirley,

千個thankyou

大宅

Shirley,

d相影得好靚呀! Thank you

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

Shirly

啲相好靚呀!你真係勞苦功高
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

別墅

回覆 #1 elaineeason 的文章

Please check your email and see the photo lar.

[ 本文章最後由 shirleyleungps 於 08-12-29 09:29 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

1000個唔該同多謝呀,真係辛苦晒你呀d相好靚呀
我俾100個good同 你呀

大宅

陪月勳章

thanks!!!

大宅

畀面勳章

thanks x 10000

別墅

回覆 #1 mademoiselle 的文章

I have sent out the link yesterday according to the email list from Cathy. If you haven't received, please PM me to send out again.

首頁

尾頁

跳至