負離子直髮,九龍區有好介紹嗎?

YY2011
|
addicted
|
YY2011 發表於 17-3-23 17:55

有個女stylist 幫我做多年,細心,黃埔花園啱嗎?pm if needed
littlemelody
|
addicted 發表於 17-3-23 19:51
有個女stylist 幫我做多年,細心,黃埔花園啱嗎?pm if needed

pls pm, thx!
wong55
|
Pls pm me too. thanks!
whatever254
|
回覆 addicted 的帖子

Pls pm me thanks!
zicat
|

我都想要,pm我得唔得呀?請問大概幾錢,唔該
kiss212
|

Please pm details to me.
Happyhappylive
|
請問大概幾錢,唔該
YY2011
|
Pm pls
hubbyhubby
|

Pls pm me, tks
yyb1011
|
YY2011 發表於 17-3-23 17:55

岩岩做左,幾好

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
QQwing
|
yyb1011 發表於 17-3-28 02:18
岩岩做左,幾好

請問邊到?有冇電話?thx
js829
|

可否pm我
addicted
|
js829 發表於 17-6-12 14:20
可否pm我

Pm u
kitty85
|
乜依家仲興負離子架咩
apgbs
|
回覆 kitty85 的帖子

唔係個個都中意電曲既
zicat
|
can u pm me th details? thx
funfun8
|

你好 , 我都想知邊間呀~~ 可否 PM 我 , THANKS
Lovechancy
|

May i have details as well? Pm me thanks!
addicted
|
Lovechancy 發表於 17-6-19 01:05
May i have details as well? Pm me thanks!

All pm:mother: