哪兒訂台灣書平?

dimsumsumsum
|
哪兒訂台灣書平?

THX
indiecat
|
dimsumsumsum 發表於 17-4-5 10:56
哪兒訂台灣書平?

THX

我通常係博客來訂

ivykwok12
|
dimsumsumsum 發表於 17-4-5 10:56
哪兒訂台灣書平?

THX

多數會金石堂抵d
happybabe2017
|
indiecat 發表於 17-4-8 14:11
我通常係博客來訂

最近有優惠嗎

mymarigold
|

我通常會喺博客來買,如果博客來冇,先去金石堂買。 博客來每月7號會員有88折,我睇啱套書(5本), 比較過兩間價錢:

博客來
書價(88折後) NT$871.2 + 運費 NT$210
= NT$1081.2

金石堂
書價 NT$869 + 運費 NT$390
= NT$1259
acntx2000
|
mymarigold 發表於 17-4-18 13:54
我通常會喺博客來買,如果博客來冇,先去金石堂買。 博客來每月7號會員有88折,我睇啱套書(5本), 比較過兩 ...

運費是用代購還是直接到香港?
mymarigold
|
acntx2000 發表於 17-4-18 16:02
運費是用代購還是直接到香港?

直接到香港, 博客來寄去7-11, 金石堂寄去ok
叫我做super
|
我通常會喺博客來買,如果博客來冇,先去金石堂買。 博客來每月7號會員有88折,我睇啱套書(5本), 比較過兩 ...

請問如果買套裝書運費係一本定一套計架?因為好似運費以幾多本計既
mymarigold
|
叫我做super 發表於 17-4-21 09:49
請問如果買套裝書運費係一本定一套計架?因為好似運費以幾多本計既

套裝書都係以一本本計,我買一套五本書,運費係當5本計
叫我做super
|
mymarigold 發表於 17-4-21 16:37
套裝書都係以一本本計,我買一套五本書,運費係當5本計

唔該曬
iris0811
|

請問7號會員訂書仲有冇88折?
想訂20本書共5套,我見送7仔只可以一次寄3套,請問同一A/C可以同日分享開2個訂單購買送相同地點嗎?
Hippobbb
|
Thanks for sharing
kongyoon33
|
你SEARCH下 "樓上書店" 係ONLINE既購書網
D書通常都有折 我都成日喺嗰度買書
hahaha1231
|
家長會
BonBon2970
|
我去開南亞圖書
fongfonggirl
|
thanksss
多多女士
|

多謝分享。
KellySheep
|
回覆 kongyoon33 的帖子

我都係喎~~
manppang
|
可以試下上D樓上書舖,係平D架
miulee2104
|
兒童書有沒有?