富士Astalift護膚品有jm用開嗎?支moist lotion好正喎!

cnc
|
請問洗面膏或洗面gel好用(只for普通潔面)?因現網購買任何2支$300,想買來試試。謝謝!
wing_tt
|
cnc 發表於 18-11-19 10:46
請問洗面膏或洗面gel好用(只for普通潔面)?因現網購買任何2支$300,想買來試試。謝謝! ...
GEL係落妝
FOAM係洗面
stkyo
|
cnc 發表於 18-11-19 10:46
請問洗面膏或洗面gel好用(只for普通潔面)?因現網購買任何2支$300,想買來試試。謝謝! ...

我買咗gel,個人唔係太喜歡,已經唧好多,feel到洗得唔夠乾淨,朝早用ok
cnc
|
wing_tt 發表於 18-11-19 11:54
GEL係落妝
FOAM係洗面
Thanks
鰻魚仔
|
最近的promotion 都唔大
Pollyowen
|
仲有冇JM用緊依個牌子, 好用嗎? 有收佢D EMAIL, 但又唔算好吸引
phoenixho
|
鰻魚仔 發表於 19-1-18 09:53
最近的promotion 都唔大

係啦 完全冇吸引力
反而係LF做promote買左lotion $250同night cream $300
Jelly就係我妹妹日本幫我買左2樽
夠晒我過冬天
鰻魚仔
|
phoenixho 發表於 19-1-18 12:36
係啦 完全冇吸引力
反而係LF做promote買左lotion $250同night cream $300
Jelly就係我妹妹日本幫我買左2樽 ...

什麼是LF?
phoenixho
|
鰻魚仔 發表於 19-1-18 12:38
什麼是LF?

呢到
外國版保濕支水叫priming lotion係150ml
抵用好多

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Pollyowen
|
係啦 完全冇吸引力

Jelly日本買平得多嗎?
鰻魚仔
|
Pollyowen 發表於 19-1-18 13:36
Jelly日本買平得多嗎?

你去日本Astalift website, 計番滙率就知平幾多

我每次去日本都入幾盒jelly
鰻魚仔
|
係啦 完全冇吸引力

請問積分如何用?
我未夠100分
JOJOLY
|
佢個 Aqua Jelly 超好用,夠補水(emoji),用完皮膚好似漲卜卜咁
phoenixho
|
鰻魚仔 發表於 19-1-20 00:26
請問積分如何用?
我未夠100分

有分既咩 我完全唔知添
鰻魚仔
|
phoenixho 發表於 19-1-20 15:20
有分既咩 我完全唔知添

問左客服,原來3月先知積分有什麼換,3月份內換