跳至

首頁

尾頁

民房

有冇人知道新都城羅冠球醫生是否已經退了休?我兒子今天工人姐姐帶他去的時候見到鋪頭已經改為了第二位醫生!他是搬了還是退休?老實說很多媽咪也知道羅醫生的登記姑娘是很討厭的人,我也十分討厭她,我不明白羅醫生那麼多好人,為什麼請一個那麼凶惡的姑娘,我每次忍她,因為我兒子由BB看到現在,我每次受完那個姑娘的氣也不想再看羅醫生,但是無奈羅醫生真的是一位好醫生吧,現在他是搬了還是退休?有沒有媽咪知道?

民房

我都想知呀!我今朝带BB去睇,吾係羅醫生呀!上個月睇過仲係。D姑娘真係好差態度,好寸。我問佢羅醫生幾時會返。佢話“你問嚟做乜”!
今日睇個醫生吾掂呀!有D不知所謂。我吾會再去睇了。我問鄰居知唔知羅醫生係吾係無做了,佢話好似搬左去觀塘。但我search吾到,只見到你個post.
我個BB得2個半月大。E家吾知睇邊個醫生好,你有介紹嗎?

民房

Push, 有無媽咪可以比D意見?

大宅

我都想知羅醫生去左邊度做, 有無JM 報料?

大宅

回覆樓主

我也好想知羅醫生去了哪裡還是退休?

民房

好火滾呀! 貪快睇,已經 變咗醫務中心 ,因為 bb發燒 諗住冇乜人睇可以快啲, 入到去問姑娘,今日係邊位醫生 ,個姑娘唔答就咁擰轉面 ,咁都算啦!入到去係個女醫生嚟嘅,一路睇我一路問佢bb做乜嘢 ,佢冇乜答之後我問如果唔退燒咁點?佢叫我入急症 !
出到去攞藥又係嗰個戴眼鏡瘦瘦哋後生嘅姑娘派藥, 我問佢有隻藥係唔係要食曬先得,點知佢完全唔答我,我問佢貴姓呀姑娘?之後佢好大聲咁話"做咩呀你 ?“話完全唔知我問乜 !之後有個年紀大啲嘅姑娘好冇禮貌咁答我"鍾意食咪食曬佢囉 !"(其實我問野係咪我錯呢?)
我同鄰居講 呢間診所真係比以前差咗好多 ,我鄰居就話畀我知,話帶眼鏡後生嗰個姑娘係精神有問題嘅 ,定係唔知話佢係輕度弱智嘅 ! 叫我以後唔好再去啦!話佢哋一家都冇再睇啦!
阿b食完啲藥一啲都冇好轉之後奶奶帶咗佢去睇佢睇開嘅醫生! 轉左药,食完啲藥係冇咁呆喎! 好彩宜家bb冇乜事!
感恩 !
我諗我以後都唔會再 去呢間醫務中心!

首頁

尾頁

跳至