保濕針 Restylane Vital Light 要打200幾針....

LOVE074
|
幾年前打過但200幾針真係幾囉命下..話超痛又唔係, 但每插入黎果下都有痛感

問到一間可以用導管打, 請問有冇人試過? 效果一樣?
Woarli
|
LOVE074 發表於 17-4-7 11:50
幾年前打過但200幾針真係幾囉命下..話超痛又唔係, 但每插入黎果下都有痛感

問到一間可以用導管打, 請問有 ...

我遲d都打,醫生話導管就冇咁瘀,二千蚊支,買5送1,算唔算抵啊?
chrischeung
|
回覆 Woarli 的帖子

好抵喎,邊間做呢?
Woarli
|
chrischeung 發表於 17-4-7 21:38

好抵喎,邊間做呢?

係診所黎,油麻地。你問個間幾錢架?打完要幾耐復原架?
chrischeung
|

打完冇咩紅,冇玉酸過。
jesse11102013
|
Woarli 發表於 17-4-7 21:05
我遲d都打,醫生話導管就冇咁瘀,二千蚊支,買5送1,算唔算抵啊?

可否pm我,邊到做:mother:謝謝
glora132
|

Can u pm me
cinda72.
|
下,會瘀?
我係a+打過水光鎗,完全冇瘀過架喎
chrischeung
|
回覆 cinda72. 的帖子

瘀吾系次次有,你打多几次會知
Lovechancy
|

Can pm me as well?
LOVE074
|
chrischeung 發表於 17-4-9 09:31
回覆 cinda72. 的帖子

瘀吾系次次有,你打多几次會知

我打都有瘀呀, 睇返資料話注射完要即時用力按住, 咁就唔會瘀當時我姑娘同醫生都有按, 但唔算太用力, 所以都瘀左成4-5日

好平呀$2000一支~ 出便通常$4800一支, 如買3支就$10000鬆咁
JM你覺得打導管既感覺同逐針打有冇分別?

YATLONG23
|
200幾針咁多我打開又唔覺打咁多針, 醫生打完之後我塊面都冇乜點瘀,算係咁...不過打個陣會有少少舒服為左靚都要頂住..我都係2000蚊到一針
LOVE074
|
YATLONG23 發表於 17-4-11 09:35
200幾針咁多我打開又唔覺打咁多針, 醫生打完之後我塊面都冇乜點瘀,算係咁...不過打個陣會有 ...
我打果陣仲要摸住隻結婚戒指, 心諗住... 忍呀! KEEP住做靚人妻
FionPaco
|

請問可以 pm 我嗎?
Chowying
|
我睇過片之後唔夠膽去打
Vicko321
|
Woarli 發表於 17-4-7 21:40
係診所黎,油麻地。你問個間幾錢架?打完要幾耐復原架?

可pm資料給我嗎?
baby_ju
|
我打導管,。3280/支
baby_ju
|
2000 好抵呀, 可惜唔就腳
baby_ju
|
呢隻牌子冇再出2ml裝, 出1ml, 有冇人打過, 效果如果了?
candy8888
|

如果唔買5支,一支幾錢?