自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

vitatio 發表於 17-4-7 23:06
用開就知道我講乜
去曼谷食buffet唔少得,原來依家香港都有啦! 暫時唔係好多restaurants 選擇,不過 ...

正呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

多謝推介

大宅

用開就知道我講乜
去曼谷食buffet唔少得,原來依家香港都有啦! 暫時唔係好多restaurants 選擇,不過 ...

Thx for sharing... used many times in Bangkok before

大宅

2018復活節勳章

impmx 發表於 17-4-11 18:43
Thx for sharing... used many times in Bangkok before

Have a good day!

子爵府

cattz288 發表於 17-4-10 12:37
cmbr入面果間acqua

唔住果間, 専程去食又太遠, 芭市中心唔知有那間抵食, 妳折咗半價要幾錢, 多嘢食嗎?

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

兒童怎計?
[img align=right][/img]

男爵府

虎到金來勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 17-4-8 10:33
我去PATTAYA用過50%, 抵~

請問想係香港訂曼谷餐廳係咪要輸入泰國電話號碼?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yanfaifai 發表於 17-4-11 22:19
兒童怎計?

如果係buffet就睇返本身幾多歲收定free, 照計折!
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

flwl 發表於 17-4-11 23:25

係呀!因為有d會當日call你cfm位
放下自在

男爵府

虎到金來勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 17-4-11 23:31
係呀!因為有d會當日call你cfm位

我月底會去曼谷,但無泰國電話號碼,請問可以點做?謝謝!

象牙宮

168148 發表於 17-4-11 21:38
唔住果間, 専程去食又太遠, 芭市中心唔知有那間抵食, 妳折咗半價要幾錢, 多嘢食嗎?
...

我都唔記得食左幾錢, 因為簽落酒店房,menu都算多野揀, 總之全單半價, 好味!
放下自在

象牙宮

flwl 發表於 17-4-11 23:34
我月底會去曼谷,但無泰國電話號碼,請問可以點做?謝謝!

可以去鴨記買有no既上網咭!有tel no就book得!最早1個月前book!
放下自在

子爵府

flwl 發表於 17-4-11 23:25

已用多次,我用香港電話號碼登記,每次都收到Email 同短訊confirmed booking 。

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

用開就知道我講乜

請問要揀選既指定時間,係入座定離座?有冇限食幾多個鐘架?thanks

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至