自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨晚凌晨一點後不斷有類似大工程既温温聲,非常擾人,有人知係哪裡發出嗎?
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/common/mobile_v1.gif[/img]

珍珠宮

pondlily 發表於 17-4-14 08:05
昨晚凌晨一點後不斷有類似大工程既温温聲,非常擾人,有人知係哪裡發出嗎?
...

你新搬嚟?
批發碼頭、市場呀。
呢幾日大霧,港口船隻出入多都會嗚號。

珍珠宮

brindlewin 發表於 17-4-14 08:19
你新搬嚟?
批發碼頭、市場呀。
呢幾日大霧,港口船隻出入多都會嗚號。

好彩去左旅行,聽吾到
次次一大霧就俾啲船聲嘈到我頭痛

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

kavenzou 發表於 17-4-14 08:25
好彩去左旅行,聽吾到
次次一大霧就俾啲船聲嘈到我頭痛

係咪近海邊先聽到架

珍珠宮

pomanlife 發表於 17-4-14 08:39
係咪近海邊先聽到架

我住近海,所以吾知入啲聽吾聽

大宅

原來係咁,夜媽媽開船,仲要隻聲係會令人頭痛

首頁

尾頁