美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Nbs 發表於 17-4-23 04:52
spa

有意做珍雪facial,唔知做有RF機效果是否好好多?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

水晶宮

回覆 wawaliluk 的帖子

我去過一次,做左人參嗰隻咋。黎緊 5 月先去第二次。

公爵府

Nbs 發表於 17-4-23 12:29

我去過一次,做左人參嗰隻咋。黎緊 5 月先去第二次。

人蔘都係spa嘅皇牌,你會唔會試做埋有金箔果隻?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

我由雪花秀BL轉咗去Spa嗰面成年, 老實Spa嗰面貴D但舒服D而且做完皮膚真係明顯好咗

水晶宮

ah 有呀,我嗰次有金泊架,做完係白左 d 既

大宅

wawaliluk 發表於 17-4-23 12:10
有意做珍雪facial,唔知做有RF機效果是否好好多?

我兩款都做過,個人比較喜歡無RF機個款,因為用RF機個款相對人手按摩時間短好多咁。

大宅

Kwonglyk 發表於 17-4-16 17:31
我係SPA, Beauty Lounge 同counter 都有做,雪花秀真係一D都唔hardsell, 三間就算同一條line旣Treatment, ...

好詳細呀你
我一路向BL做緊,皮膚係敏感偏乾型,所以都唔係咩facial都做到,同埋當時我見BL有針清,自己又會向出面做massage 所以無向spa 開course,之前有半價我又無去試我想問下spa 個peeling 係咪已經好夠?因為自己都有向屋企有用雪花秀同AP既野做清潔,向雪花秀同dior 既facial package就快完,諗緊邊面做會好d

公爵府

涼宮春日 發表於 17-4-23 13:35
我兩款都做過,個人比較喜歡無RF機個款,因為用RF機個款相對人手按摩時間短好多咁。
...

謝謝你回覆,我見網頁冇RF都有2款,一款係珍雪再生、另一款係珍雪排毒緊緻,請問你有咩評語? thx

大宅

去過spa 環境好 亦都唔hardsell 但做完無效果
可能自己唔適合用雪花秀

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 Ahvicvic 的帖子

SPA peeling 我覺得ok喎⋯⋯其實SPA official雖然冇針清,但我經驗係遇咁多位美容師都好nice, 有時我皮膚情況極嚴重or爆瘡,佢哋都會開聲問我介唔介意同我略清(我自己之前跟開嗰位美容師直情會自動波) 跟著會上SPA旣什麼草本消炎精華or電療消炎傷口!我自己其實係唔少品牌都有facial course, Dior我都有做花蜜!每個品牌有唔同體驗同效果,但目前雪花秀係我會keep同推介比人旣其中一間

大宅

wawaliluk 發表於 17-4-23 14:37
謝謝你回覆,我見網頁冇RF都有2款,一款係珍雪再生、另一款係珍雪排毒緊緻,請問你有咩評語? thx
...

我淨係做過RF同排毒個款咋

大宅

Kwonglyk 發表於 17-4-23 15:55

SPA peeling 我覺得ok喎⋯⋯其實SPA official雖然冇針清,但我經驗係遇咁多位美容師 ...

唔該哂咁我又考慮下
自從向雪花秀做左facial 之後,雖然無覺得皮膚有特別好左,因為始終係幾個星期一次既事,不過都覺得可以keep住同推介俾人,相反dior 或者Chanel 就真係無諗過

大宅

SPA peeling 我覺得ok喎⋯⋯其實SPA official雖然冇針清,但我經驗係遇咁多位美容師 ...

Dior 我都係做花蜜,試過一次capture 敏感

公爵府

涼宮春日 發表於 17-4-23 16:17
我淨係做過RF同排毒個款咋

Ok, 唔該晒

別墅

係啦 我好concern針清家

但睇post spa and BL各有各好,但我唔會兩邊都開course 啦,將d錢集中哂一邊,折頭都大啲啦

咁如果SPA開30000course又送幾多錢value?

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 hellomrng 的帖子

SPA $30000 value 好似送$5000,唔知我有冇記錯

禁止訪問

別墅

Kwonglyk 發表於 17-4-23 21:11
回覆 hellomrng 的帖子

SPA $30000 value 好似送$5000,唔知我有冇記錯

Thanks.

嘩咁額外俾多20000, 都係得85折咋喎

唔算抵

大宅

hellomrng 發表於 17-4-24 08:42
Thanks.

嘩咁額外俾多20000, 都係得85折咋喎

買5萬,送12000,另外加3000 for new member

公爵府

涼宮春日 發表於 17-4-24 13:02
買5萬,送12000,另外加3000 for new member

Facial 能否儲分?thx

首頁

尾頁

跳至