親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請分享, 謝謝!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

豐居ok

別墅

我兩年前去住西門町4人家庭房,可能唔好彩。入到去廁所仲有堆頭髮,房地下仲有d指甲,我唔會再揀,但樓下個自助巴確係唔錯!

男爵府

嚟緊暑假book咗5晚四人房,見網上評語唔錯

男爵府

kaman_sweet 發表於 17-4-30 13:24
請分享, 謝謝!

剛住過,Ok啦,二樓個自助bar真係好好,地點都好好

大宅

ilovecafe 發表於 17-5-1 02:35
剛住過,Ok啦,二樓個自助bar真係好好,地點都好好

由桃園機場搭捷運近嗎?房間ok ? 謝謝

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

近西門町捷運非常近

大宅

他人 發表於 17-5-1 14:17
近西門町捷運非常近

請問邊個捷運站出最近?

伯爵府

kaman_sweet 發表於 17-5-1 22:14
請問邊個捷運站出最近?

2月住過豐居除左房細 d 之外, 位置, 2樓自助水吧 & 服務都好滿意。
西門町捷運站 6號出口

珍珠宮

kaman_sweet 發表於 17-5-1 22:14
請問邊個捷運站出最近?
你訂左北車館定西門館呀?
我住左好多次西門館, 真係超方便, 6號出口, 行到去UNIQLO對面的7仔旁的巷仔行入去, 係服裝店旁邊就係入口~
西門館有職員識廣東話, 溝通好方便~
樓下有7仔, 遠少少的屈臣氏係24小時, 半夜落街買洗面膏(我試過), 朝早附近多早餐選擇, 買完返上房食先再出去玩~

北車館未住過, 不過應該新淨D~ 雖然我覺得西門館都KEEP得好好~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珊瑚宮

小寶貝兒 發表於 17-5-2 13:46
我住左好多次西門館, 真係超方便, 6號出口, 行到去UNIQLO對面的7仔旁的巷仔行入去 ...

北車豐居-外型好細。小窗。地點方便

子爵府

小寶貝兒 發表於 17-5-2 13:46
我住左好多次西門館, 真係超方便, 6號出口, 行到去UNIQLO對面的7仔旁的巷仔行入去 ...

近西門町嗎?

珍珠宮

tmtmtm 發表於 17-5-7 21:56
近西門町嗎?
西門館係正西門町行人專用區果度架~ 由6號出口(一出即係西門町個牌坊果度)我諗行幾分鐘(拖住細路)就到, 每晚返房之前仲可以係樓下的車仔檔同7仔買消夜~

子爵府

小寶貝兒 發表於 17-5-8 13:27
西門館係正西門町行人專用區果度架~ 由6號出口(一出即係西門町個牌坊果度)我諗行幾分鐘(拖住細路)就到, 每 ...

好正,我多數book 呢間,感激你
下面有乜必食?介紹下

珍珠宮

tmtmtm 發表於 17-5-8 13:34
好正,我多數book 呢間,感激你
下面有乜必食?介紹下
樓下車仔檔嗎? 我通常都會買波波腸, 拎幾粒蒜頭夾埋一齊食好正, 仲有附近有間我認為食過最正既乾米粉, 叫西門金峰, 要早D去買, 有時8點幾就賣晒收鋪, 買完可以順便去埋對面轉角國賓戲院旁邊的魏姐包心粉圓, D包心粉圓真係好好食, 通常我都係咁樣買~ 想食麻辣火鍋的話, 我覺得瘋麻辣好食D~早餐我會係永和豆漿度買, 位置係丰居條巷一出右手邊行到步行街尾, 左轉行前少少就會見到好多人係度等位/等外賣, 無分平假日都係咁多人, 我次次都係買走返房食, 你睇完行去同櫃檯講, 佢會比張大啤牌你, 你等佢執好晒D野叫你啤牌號碼比錢走得, 好快手~

首頁

尾頁

跳至