網購天地

跳至

首頁
12345...32

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

熊大 發表於 17-5-15 16:41
好呀,佢唔算太大,同飯煲咁上下,但高d

收到,唔該哂

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

回覆樓主:

有用緊,無問題,當然唔似真的落油炸出㴝咁,整雞亦,雞扒,豬頸肉最正,但豬扒牛扒就唔係好得,多油出嘅食物就會好靚

333s    發表於 17-5-21 10:08

男爵府

熊大 發表於 17-5-15 16:21
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【山本SB-005三代空气炸锅 家用智能无油烟大容量薯条机 ...

我都係買左呢部,好用呀。
炸魚柳,韓式餃子,饟豆卜,尋晚仲燒三文魚頭,好似出街食,差唔多日日開爐,攪到生飛之,要飲涼茶好毒

暫時,我只係整西多失敗,其他都好正,又唔油膩

Cheuk2012    發表於 17-12-14 00:16
yyoouu    發表於 17-6-25 00:32
333s    發表於 17-5-21 10:07

大宅

3btsoi 發表於 17-5-15 21:51
我都係買左呢部,好用呀。
炸魚柳,韓式餃子,饟豆卜,尋晚仲燒三文魚頭,好似出街食,差唔多日日開爐,攪 ...

豆pop 正,我今日停機,食到喉嚨少少痛

大宅

回覆 keroppipooh 的帖子

係淘寶搵 韩秀三代空气炸锅 就得

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

livbar 發表於 17-5-16 20:17

thx

大宅

岩岩淘左九陽部新款 https://detail.tmall.com/item.htm?id=549421376013&toSite=main 旺旺客覆確認我有搶埋部攪拌機 等收機

333s    發表於 17-5-21 10:08

象牙宮

livbar 發表於 17-5-16 20:17

你用了多久時間?

韩秀三代空气炸锅

15-16中.... 山水还是韩秀

个人感覺 家電,. 太貴 (不怎么值) 科技進步, 用1-3年 再買个其它。更好。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 17-5-21 10:16
你用了多久時間?

我未開始用,因為未收到,部氣炸鍋今日先到集運。

我買時俾10元買200元預購卷,19號10點開售俾多499元,有部氣炸鍋加攪拌機,不過我見依家得100元卷,599元又無野送,唔抵了。

大宅

回覆 333s 的帖子

差唔多日日用,用左半年。
好用又方便

整蕃薯廿分鐘就得,好似出面燴咁好食

333s    發表於 17-5-31 23:03

男爵府

333s 發表於 17-5-21 10:16
你用了多久時間?

我無計時間添,大概160度焗,5分鐘到拎出黎睇下,反下,又焗幾分鐘,見差唔多就息機

333s    發表於 17-5-21 15:06

象牙宮

livbar 發表於 17-5-21 11:44
回覆 333s 的帖子
差唔多日日用,用左半年。

你用了半年了。有冇買面包盤仔?

蕃薯
...

多吃減低血膽固醇的含量,使皮下脂肪減少,防止肥胖。 ... 同時纖維素在腸道阻礙醣類轉變為脂肪,促使大便排泄。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

琥珀宮

熊大 發表於 17-5-5 10:50
我仍糾結買不買,因為怕集運途中破爛~
又怕保養問題
想問下你, 最後你係用集運直接送屋企嗎? 還是送到香港你再自己去拎貨呢?
我而家都決定落單, 諗緊點拎好

琥珀宮

AC100209 發表於 17-5-21 10:42
我未開始用,因為未收到,部氣炸鍋今日先到集運。

我買時俾10元買200元預購卷,19號10點開售俾多499元, ...
想問下你, 最後你係用集運直接送屋企嗎? 還是送到香港你再自己去拎貨呢?

琥珀宮

kkf2210 發表於 17-5-15 12:15
我最近都淘了惠而浦氣炸, 用咗幾次整體都ok, 方便, 我煮野好驚彈油 (因為清潔麻煩), 我覺得氣炸快熱過焗... ...
你好, 我都係睇中左惠而浦, 準備落單. 想問下你, 最後你係用集運直接送屋企嗎? 還是送到香港你再自己去拎貨呢? 諗緊點拎好, 佢包裝得穩陣嗎?

大宅

keroppipooh 發表於 17-5-31 14:52

我因為有其他垃雜野一齊淘,所以集埋一次過,送上樓呀。部炸鍋又唔係話好重既,但連埋紙箱都大舊丫。

琥珀宮

AC100209 發表於 17-5-31 15:24
我因為有其他垃雜野一齊淘,所以集埋一次過,送上樓呀。部炸鍋又唔係話好重既,但連埋紙箱都大舊丫。
...
上問下包裝穩陣嗎? 黎到係咪無穿無爛呀?

大宅

keroppipooh 發表於 17-5-31 15:25
上問下包裝穩陣嗎? 黎到係咪無穿無爛呀?

黎到無穿無爛呀,紙箱裡面仲有發泡膠

琥珀宮

AC100209 發表於 17-5-31 15:31
黎到無穿無爛呀,紙箱裡面仲有發泡膠
唔該哂

大宅

keroppipooh 發表於 17-5-31 14:51

我是到集運自取站拉車仔拎的

首頁
12345...32

尾頁

跳至