【10日勁減53吋 瘦身補身不反彈】

情報員
|

療程前                療程後
結婚是人生大事,點都要靚!不過節食只會減到面青口唇白、反彈得快;逼自己運動,辛苦又減得慢......要做個靚靚新娘子,必要【補身、瘦身】。
高160cm重160磅的準新娘Yoki,早前參加「10日瘦10吋」,破記錄10日瘦9磅53吋!10日內依循「唐安麒宇宙飲食」,飲食天然、遠離加工食品;同時配合AK排毒酵精和玫瑰草本茶,令身體該排毒的排毒,該健康的健康,變成「易瘦體質」。再配合六項高科技儀器療程,疏通淋巴,加速排廢水;再深層燒脂,局部瘦身。完成10日療程後,Yoki繼續乖乖跟餐,將宇宙飲食融入生活,繼續瘦下來,不反彈。
【10日瘦10吋,只需$1,988】
「10日瘦10吋」共有六項療程,集中醫營養學、自然療法和高科技療程於一身。顧問會替客人分析陰陽體質和飲食習慣,再選配適合的專屬儀器療法和食療,作針對性療程。
【無宿便 一身輕】
排毒酵精是$1,988療程必備產品,以天然蔬果發酵而成,能直接被腸道吸收,增加腸道益生菌,促進排走腸道宿便毒素,提升代謝。10日後,不止減走吋吋磅磅,體質還能調整過來,解決導致你肥胖的原因,無論如何都可以更健康!
以過去30年的經驗告訴你,不捱餓的健康飲食+科技儀器,絕對係最快速而且想那裡瘦那裡的健康方法!
只需$1,988,就可以享用6次速效療程,附送10天健康食品,食療加儀器,極速瘦,真正靚得健康!
如想了解更多,煩請登入以下網址 Dr Angel 親自解答你的問題。https://goo.gl/3DdJG2
百分百真人實証分享: https://goo.gl/sf8hvw
心動不如馬上行動預約方法: https://goo.gl/YRNJnx 或致電81200088
有更多粉絲在群組內分享療程效果,來加入我們吧!群組連結:https://goo.gl/3WhBdz

RF'z
|
正,不過貴
BKMAMIMAMI
|
生完 BB 已經 11 個月,下半身點努力都減唔到,大髀內側係重災區,有咩療程可以幫到我?
xonng
|
BKMAMIMAMI 發表於 17-7-17 17:48
生完 BB 已經 11 個月,下半身點努力都減唔到,大髀內側係重災區,有咩療程可以幫到我? ...

me too
Angel__Face
|
回覆 BKMAMIMAMI 的帖子

好多女生都有下半身局部肥的問題,這是由於缺少運動和經常坐,令到氣血未能有效流到下半身所致。要針對瘦下半身,必須靠運動、浸浴和做療程。運動可以做瑜伽和快步行(不建議跑步,因為傷關節);浸浴或足浴都可,每星期三次,每次15-20分鐘,能促進下半身氣循環;療程方面,建議可參加我們「10日瘦10吋」優惠,10日內可做6項療程,能跟顧問反映想針對瘦哪個部位。
下半身脂肪屬肥厚脂肪,做運動的確能修型,但大腿內側這些鬆泡泡的肉,做運動未必很快能見效,所以運動+療程是最有效的選擇。
KatrinaYY
|
坐得多,個belly好大,通經絡有冇用?飲酵精會吳會肚ALL?
雞比媽
|
陀住B好驚之後收唔到身,有冇咩可以做等生完快D瘦番
Angel__Face
|
回覆 KatrinaYY 的帖子

肚腩大主要與體內排素多有關,應著重飲食,忌吃加工食品,應多食用生鮮食物以攝取酵素,當然最好是配合飲用排毒酵精。酵精並非瀉藥,而是溫和地將黏附在腸道壁的頑固宿便推走,飲用後會有排水便的效果。至於每天會排多少次,則視乎個人體質。
Angel__Face
|
回覆 雞比媽 的帖子

有些產後媽咪一直修身不果,除了受到遺傳基因影響,「肥媽不肥胎」;另一大原因就是由於坐月子坐得不好,氣血補不回來。「氣不通則痛、血不通則腫」,加上脾胃損傷,脾失健運,水分會滯留體內形成濕,引致「肥胖」、「肥腫」,身體虛弱、易病、手腳冰冷等。只要坐好月子,滋肝補腎、調和五臟、健脾胃,自然能利水消腫、潤肺養顏。再配合餵母乳和做適量運動,促進雙腿血液循環,產後自然能面色紅潤、四肢纖瘦。
粉紅天空
|
我係OL 成日坐係度
下半身肥胖加小腿水腫
crazypaper
|
請問我生完幾個月,全身都比陀bb時瘦返啲,唯獨肚腩仲好大,肚皮鬆咗收唔返。請問有咩療程可以幫助收肚腩?
Angel__Face
|

經常坐,少運動,也會導致氣血循環差,只要做一些通經絡的療程,再配合健康飲食,瘦身自然能夠事半功倍!而酵精是天然產品,能溫和地將宿便清除,飲用後會有排水便效果
Angel__Face
|
回覆 雞比媽 的帖子

產後只要坐足月,補好身,代謝能變得更好!所以建議產後坐足月和哺乳期後,才開始跟餐
jwy2
|
Angel__Face 發表於 18-3-7 13:06

經常坐,少運動,也會導致氣血循環差,只要做一些通經絡的療程,再配合健康飲食, ...

想問排毒酵素是否要長期飲? 我好怕飲的產品的,聞有無味嫁?
Angel__Face
|
回覆 jwy2 的帖子

酵精一般建議至少連續飲用21日,因為酵精是由天然蔬果發酵而成,不是瀉藥,需要連續飲用一段時間才會見效。味道則類似酸梅湯
天使愛美麗
|
請問做六次機是咩機 同埋係做咩位?
TSOIWL
|
有無人一起試下,全身肥胖咩療程好?
cariskoo2002
|
TSOIWL 發表於 18-4-11 10:41
有無人一起試下,全身肥胖咩療程好?

我比錢join左 course,鐘意佢焗毯出一身汗同埋全身按摩
TSOIWL
|
cariskoo2002 發表於 18-4-11 16:15
我比錢join左 course,鐘意佢焗毯出一身汗同埋全身按摩

效果如何,大概咩價位?
cariskoo2002
|
TSOIWL 發表於 18-4-11 16:20
效果如何,大概咩價位?

焗毯對我好work,可能我好水腫,焗完冇左兩磅,佢每期promote唔同,你問下顧問會清楚d,我半年前join 1988 body同facial都試哂