自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

深圳動物園見到!有人話見到孔雀開屏,會有運行喎

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

好靚
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mojacko 發表於 17-5-5 15:56

大宅

BB防敏心得分享勳章

好靚呀

男爵府

畀面勳章

真係?我都見到

wcpcelia    發表於 17-5-7 11:04

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

子爵府

開心吸收勳章

若我見到孔雀開屏之餘, 仲見埋佢個肥pat, 咁我嘅幸運係double? 定對沖左?

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

唔止有運行,直頭佢好傾慕你 ,你一定好索睇中左你

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

c9c99 發表於 17-5-5 16:10
唔止有運行,直頭佢好傾慕你 ,你一定好索睇中左你

係lu係lu,聽聞佢哋見到靚嘢先會開屏

珍珠宮

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都睇過呀,係外國動物園

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

真架,我都見到呀,仲要系2隻一齊開屏

水晶宮

大宅

牛年勳章

回覆樓主:

我復活節在深圳東部華僑城內也看到孔雀開屏

wcpcelia    發表於 17-5-7 11:05

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

係? 未聽過喎!果度好多隻都開架喎
放下自在

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我前年春天在首爾大公園動物圓見到好多白孔雀藍孔雀喺我面前周圍飛,幾隻藍孔雀係咁開屏,當然剛好有靚孔雀女喺雀男面前經過啦

個感覺真係好正好震撼,仲諗起孔雀東南飛首詩。。。因為我自己從來唔覺得孔雀識飛,雖然古人有詩為證

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

嗰日去,6隻齐開!

首頁

尾頁

跳至