美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問Jm用開哩個品牌邊只產品?發圖上來分享下效果吖,趁做緊推廣,想入手(本人未用過此品牌)thanks

別墅

留毛
想買眼霜/眼部肌底液

珍珠宮

Blanc Expert Melanolyser AI Spot Eraser

表姐3x,用左1年話淡曬斑明顯。如果只想用1支見到效果就唔好嘗試,留錢打斑好過。

大宅

Myhenry 發表於 17-5-12 16:59
請問Jm用開哩個品牌邊只產品?發圖上來分享下效果吖,趁做緊推廣,想入手(本人未用過此品牌)thanks
...

d野普通啦,廣告效應多人買,但我就唔會買,佢地d sales 出名串,上佢fb 睇下就知

水晶宮

回覆樓主:

Lancome最掂一定係防曬和淡斑精華,其他可以不買。

大宅

Elenalan 發表於 17-5-12 18:17
Lancome最掂一定係防曬和淡斑精華,其他可以不買。

防曬多香料同防腐劑嗎?

水晶宮

llb 發表於 17-5-12 18:53
防曬多香料同防腐劑嗎?

多香料

大宅

Elenalan 發表於 17-5-12 19:00
多香料

不過又真係幾好用! 好清爽!

水晶宮

llb 發表於 17-5-12 20:33
不過又真係幾好用! 好清爽!

我唔係用aqua gel, 我用乳霜果款。佢唯一缺點係太香,但優點係防曬力強勁但用佢唔會好似用anessa咁乾,用來妝前打底或行山暴曬都得,非防水型防曬中算long lasting, 配方uva protection 好足,防斑好多其他防曬配方唔夠穩定uva protection

禁止訪問

男爵府

Myhenry 發表於 17-5-12 16:59
...

用過肌底液,過得去,但好過佢既有更多

大宅

我3x歲啦..用過好多佢既產品..
但我唔係佢fans呀..我只係鐘意買同試..

嫩肌活膚精華肌底液..呢支初初都用過幾支..都好用..但後來市面太多同類產品..所以變心了.

冰鑽亮眼肌底液...唔推薦..小小乾紋都去唔到..可能係去腫會好d.

嫩肌活膚眼霜..唔推薦...什麼效果都無.

多元分子修復乳液..夏天用好好..夠清爽..都保濕...但如果係乾肌可能唔夠...同埋..沒收毛孔效果...

立體塑顏緊緻眼霜...立體塑顏緊緻美肌液...呢條紫色line...2x尾歲or 30頭用都好用...如果過左35歲就應該唔夠力了.

全方位瞬白亮肌淡斑精華素..佢出過好多代..我都用過好多支..斑係會淡d...但佢唔係岩所有人用...唔建議皮膚容易敏感既人用..效果係有既..但只可淡d..唔會無晒.

全方位瞬白亮肌乳液..呢支好用..夏天用佢..吸收快..唔lup..皮膚都會白晢少少..
呢個都有回購...

bb cream唔推薦..佢比較容易變灰......

仲有好多化妝.香水...呢d唔講啦...

珍珠宮

回覆 masaki126 的帖子

全方位瞬白亮肌淡斑精華素你係連續用嗎?我好心儀呢支,可以均勻膚色嗎?

子爵府

greentea000 發表於 17-5-12 17:46
Blanc Expert Melanolyser AI Spot Eraser

表姐3x,用左1年話淡曬斑明顯。如果只想用1支見到效果就唔好嘗 ...

淡斑,牙膏狀個隻我都覺有效果。

大宅

greentea000 發表於 17-5-12 22:41

全方位瞬白亮肌淡斑精華素你係連續用嗎?我好心儀呢支,可以均勻膚色嗎? ...
全方位瞬白亮肌淡斑精華素..呢支我only搽斑....1支都好難搽得晒因為我本身都好白..無全面搽..如果你要全面既應該係要呢支..全方位瞬白亮肌5效煥膚精華..呢支質感係同肌或液一樣...一搽就吸晒..佢做亮白....但我無買過佢貨裝...因為有好多佢既sample...

另外shiseido美白VITAL-PERFECTIONWhite Circulator Serum..$1200~40ml,
同埋WHITE LUCENT MicroTargeting Spot Corrector....呢2支都用過..前者舊裝都淡到少少斑..新裝唔知..後者..完全無效..

當然仲有貪新鮮試其他美白啦

大宅

囡囡888 發表於 17-5-12 22:58
lancome其實又唔係咁差既..如果你對香料無過敏..係ok既.好多法國牌子..勁多香料..佢已經唔算勁.

美白來講..佢都算有少少效....好過cliniqxx.....完全浪費時間去試佢.

珍珠宮

many thanks

WHITE LUCENT MicroTargeting Spot Corrector同事話新版無效果,舊版有效果。之後佢推我haku,你用過嗎?

珍珠宮

囡囡888 發表於 17-5-12 22:58
我打算只搽膚色唔均勻位置,例如蘋果肌

複式洋房

masaki126 發表於 17-5-12 23:14
全方位瞬白亮肌淡斑精華素..呢支我only搽斑....1支都好難搽得晒因為我本身都好白..無全面搽..如 ...
AI spot eraser我都用緊呀, 暫時睇我覺得有少少效果, 不過30ml我都覺得大支, 局部搽唔知幾時先搽得完, 另外我唔太鍾意佢個質地. 不過起碼好過買左其他無用既精華咁心痛

大宅

byuser 發表於 17-5-12 23:31
AI spot eraser我都用緊呀, 暫時睇我覺得有少少效果, 不過30ml我都覺得大支, 局部搽唔知幾時先搽得完, 另外 ...
我都覺..我only搽斑..半年都未用完1支...

首頁

尾頁

跳至