深圳IVF

lihau
|
FionIp 發表於 17-6-1 13:15
放一次吾得,我就開始擔心了

醫生話第一次唔成功不代表啲乜嘢,好多第二次就成了!放鬆心情,我覺得真係有幫助,你而家再放胎未?
FionIp
|
lihau 發表於 17-6-1 14:47
醫生話第一次唔成功不代表啲乜嘢,好多第二次就成了!放鬆心情,我覺得真係有幫助,你而家再放胎未?
...

睇中醫“脾虛腎不好”,都會影響著床,所以未敢放胎
lihau
|
leeeel 發表於 17-6-1 13:29
請問你是用長方案定短方案?短方案是否不可放鮮胎?

放唔放鮮胎要睇番你身體情況!如果你抽卵比較多,醫生會放凍胚!
lihau
|
FionIp 發表於 17-6-1 14:52
睇中醫“脾虛腎不好”,都會影響著床,所以未敢放胎

脾胃你唔會知佢幾時先好,我覺得時間反而係問題多啲,你早d放年紀都後生d,身體機能都好d!唔好咁緊張,正常介下口就ok!

chiwing64
|
回覆 lihau 的帖子

佢好似有兩位醫生都幾有名,一個姓莫,另一個係老資歷的,其實環境吾靚,但見D清潔阿嬸都好勤力抹地,衛生,醫療消毒都有做足,香港去深圳比起其他地方方便多了,而且有D大媽都幾好傾,佢認得你都點下頭,交流下,反而係香港個個都吾出聲,。
MrsJJ
|
lihau 發表於 17-6-1 08:20
畢業了

你好!請問要上去幾多次同共用幾多錢呀?

lihau
|
MrsJJ 發表於 17-6-13 18:13
你好!請問要上去幾多次同共用幾多錢呀?

1次大概用3-4萬人仔,每個人想去次數唔同,我上去次數比較多,有d上去廿幾次左右
Winniebabe
|
lihau 發表於 17-6-1 12:18
彭醫生,不過同成唔成功同佢冇關係,因我兩次都唔係佢

我都係中山彭醫生,我個仔就來2歲了。你都加油啦!
lihau
|
Winniebabe 發表於 17-6-17 00:40

多謝!
MimiKwan
|
深圳成份率好高,放3次都成功但頭2次好快冇左。係我身體有抗體排斥先隱唔穩
fu107
|

請問有冇中山資料可以俾我嗎~?謝謝
fu107
|
請問各位jm武警好D定中山好D~
Winniebabe
|
fu107 發表於 17-7-18 20:11
請問有冇中山資料可以俾我嗎~?謝謝

Pm你
fu107
|
Winniebabe 發表於 17-7-18 20:31
Pm你

好~
ty2201
|

你好,想要中山資料
Winniebabe
|
ty2201 發表於 17-7-18 21:31
你好,想要中山資料

己pm u
Winniebabe
|
fu107 發表於 17-7-18 20:21
請問各位jm武警好D定中山好D~

我之前去過武警,最後都係揀左中山。
fu107
|
Winniebabe 發表於 17-7-18 21:42
我之前去過武警,最後都係揀左中山。

請問兩間有咩分別呢~?
abcci
|
Winniebabe 發表於 17-7-18 21:38
己pm u

我都想要中山資料呀可以嗎?
Winniebabe
|
fu107 發表於 17-7-18 21:51
請問兩間有咩分別呢~?

感覺中山好D,武警程序比較亂。