論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我聽講呢間agency請既工人都吾錯, 所以我都有打去問, 咁到前日我confirm左個工人, 咁個老闆娘就send哂d資料俾我, 叫我過數先安排個長途phone interview, 咁我尋日問佢如果而家請, 個工人幾時會到, 咁個老闆娘就講: 第一呢, 你就未過數, 如果你而家過數, 我就可以幫你安排呢個禮拜做個phone interview, 預計就7月中會到... (語氣幾寸) 但其實我吾急住話要會7月開始番. .. 跟住到今日, 佢係咁吹我過左數未, 話如果今日吾過既話, 就無得享用一擊即中既discount, 仲話今日接左兩個客既call都想請我hold住既工人, 又話.... 你知啦, 新加坡果邊好搶手~ (語氣都幾寸) 我真係吾稀罕佢果d優惠, 咁我要湊住阿仔點樣夜媽媽去搵個atm過數俾佢呀? mug d agency咁等錢用咩? 我已經講話聽日會過數, 咁佢其實吾洗講咁多野wo, 淨係話我會無左個優惠咪得囉... 點解講到咁巴閉? 咁我咪同佢講囉, 我讓番個工人出黎, 吾阻佢d寶貴既時間! 唉...... mug而家請個工人真係咁難咩? 請問有無媽媽有agency或者工人介紹? 真係感極不盡 !

禁止訪問

複式洋房

朋友介紹,用緊呢間,幾好wor,可能幫我個個唔係老闆娘

男爵府

回覆 tammylo88 的帖子

個老闆娘又寸又惡, 佢做左好多年, 我以為佢退休.

大宅

oppa123 發表於 17-5-22 11:29
我請工人姐姐個間都幾好, FOLLOW UP都跟得好足, 係旺角的

Please pm

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

我請工人一向都係in完揀左工人,決定簽約先比錢架喎!

大宅

未IN就要比錢??????仲要得PHONE IN????
我唔會係呢間請囉.....
千期唔好

我年尾果時搵左超過20間都冇一間要比錢先有得IN. 另外如果冇視像做我都唔會揀, BIODATA幾靚都係假.
搵姐姐真係唔好急, 一定要有份完整BIODATA, 再做埋視像, 見多幾個先知邊個適合, 揀個自己傾落感覺最舒服. 一個2ND IN 冇問題.

SO FAR新姐姐黎左1個月都唔錯.

禁止訪問

民房

oppa123 發表於 17-5-22 11:29
我請工人姐姐個間都幾好, FOLLOW UP都跟得好足, 係旺角的
Hi pm me pls

首頁

尾頁

跳至