美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

BK Milk勳章

IloveJJ 發表於 19-1-15 14:22
好勤力呀! 我都要攞返出來用先得。
我導出無咩污糟,所以成日懶做。
...

我導出都好乾淨,所以跳左唔做

禁止訪問

男爵府

樂園 發表於 19-1-11 00:46
我自己覺得雪花秀spa做facial好過spa by Valmont 好多好多,環境同手勢都係,我一直都係valmont 產品忠實擁 ...

真係估唔到valmont facial咁差……話晒咁貴婦品牌
暫時雪spa我都好滿意,環境手勢都好好……唯獨是真的好貴,真係想搵代替品

男爵府

MissMusic 發表於 19-1-11 10:39
請教各位, 唔用first care serum, 真接用balance water 和 lotion, 效果會否差好遠?

未試過咁樣skip first care 因為用開唔用會覺得少左樣野咁架,習慣習慣

男爵府

Lcsl 發表於 19-1-14 03:55
珍雪潔面foam真係超正,今期會員禮物有支15ml送呀

屋企有幾枝珍雪foam未用,因為用開gentle foam……好用

別墅

回覆樓主:

請問邊條 line 係 anti aging?

珊瑚宮

BK Milk勳章

candytweety 發表於 19-2-15 11:16
請問邊條 line 係 anti aging?

珍雪

大宅

想試下呢個牌子~

珊瑚宮

BK Milk勳章

alyssasasasa 發表於 19-2-15 11:38
想試下呢個牌子~

未用過?!

先試下1)潤燥精華first care
2)人蔘精華
3)人蔘面霜

呢幾樣都好正

男爵府

回覆樓主:

早幾日行街買咗新梅花serum,原來係第一日launch。雖然條line係for輕熟肌,我卅幾歲可能唔太夠使,但見秋冬serum差不多用哂,又有set同系列trial kit送,包括15ml梅花味first care,天氣咁潮濕就買嚟試吓日用,夜晚先用返滋潤啲嘅products。
用咗幾日感覺良好,有陣陣梅花香味,但味道方面我始終鍾意舊版珍雪嘅漢方藥味多過花香,感覺較療癒調和。有時太「香」就唔覺得自己用緊雪花秀,但似乎佢啲新產品都偏向捨棄舊有漢方藥味。

洋房

Viviluby 發表於 19-3-4 19:27
早幾日行街買咗新梅花serum,原來係第一日launch。雖然條line係for輕熟肌,我卅幾歲可能唔太夠使,但見秋冬 ...

係囉 依家珍雪既味好濃 聞到頭暈

男爵府

Viviluby 發表於 19-3-4 19:27
早幾日行街買咗新梅花serum,原來係第一日launch。雖然條line係for輕熟肌,我卅幾歲可能唔太夠使,但見秋冬 ...

之前韓國出已經搶先買黎用左,只可以講唔太岩我皮膚,無咩明顯功效,梅花香我麻麻,都係韓方草藥味我鐘意d

男爵府

FFongTTsai 發表於 19-3-4 19:54
係囉 依家珍雪既味好濃 聞到頭暈

宜定我淨用緊珍雪sleeping mask,味道還可以

洋房

el_20 發表於 19-3-4 20:32
宜定我淨用緊珍雪sleeping mask,味道還可以

男爵府

el_20 發表於 19-3-4 20:31
之前韓國出已經搶先買黎用左,只可以講唔太岩我皮膚,無咩明顯功效,梅花香我麻麻,都係韓方草藥味我鐘意d ...
的確冇乜大驚喜,用咗幾日暫時係未有回購意欲,新屎坑試吓都ok

大宅

回覆樓主:

請問今年各會員的生日禮物係甚麼?
好似一年比一年不吸引咁?

男爵府

0710bb 發表於 19-3-5 15:33
請問今年各會員的生日禮物係甚麼?
好似一年比一年不吸引咁?

我知amber/gold係韓國旗艦店既乾花香薰

男爵府

el_20 發表於 19-3-6 16:36

我一月生日,一路未有貨,等到花兒也謝了

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

el_20 發表於 19-3-6 16:36

請問雪花秀如果開左黎用已經超過12個月都未用完你地係咪照掉? 底個expiry date 未過.

男爵府

HappyHappyMa 發表於 19-3-20 08:25
請問雪花秀如果開左黎用已經超過12個月都未用完你地係咪照掉? 底個expiry date 未過.
...

咁我未試過用成年都未KO 不過正常開封後一年要用埋,個expiry date只for未開封

首頁

尾頁

跳至