美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

侯爵府

asweetmom 發表於 18-12-7 23:41
不知道x2 [/smile
我替我油肌妹妹問過白天的開架眼霜,green妹推薦OLAY EYE LIFTING SERUM,我 ...

我以為呢枝有retinol添,咁我都開嚟用

侯爵府

All beauty 25/11訂,今日收到貨,聽日check埋個expiry date,睇下o唔ok先

侯爵府

Check咗expiry date, filorga]21天美白精華係今年2018年5出呀,好新鮮喎
Associate aromathreapy就網上搵唔到資料呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

asweetmom 發表於 18-12-7 23:20
我妹和我大女兒兩個油肌都對LA ROCHE POSAY REDERMIC C ESSENCE清爽版好評,連用幾支有美白和小毛孔效果。 ...
好似網上見過, 下次留意下先
BTW, 我知綠茶已拉黑lookfantastic 等, 你有冇邊個網買野OK? 我係Iherb買過咋, 不過都係supplements多.

珍珠宮

ckm80 發表於 18-12-8 12:52
Check咗expiry date, filorga]21天美白精華係今年2018年5出呀,好新鮮喎
Associate aromathreapy就網上搵 ...

allbeauty是郵差送貨上門嗎?

珍珠宮

me920 發表於 18-12-8 16:13
好似網上見過, 下次留意下先
BTW, 我知綠茶已拉黑lookfantastic 等, 你有冇邊個網買野OK? 我係Iherb買過咋, ...

ba.de
beautybay.com
cocooncenter.co.uk

珍珠宮

回覆樓主:

clinique 聖誕套裝,2套88折,3套8折,可混合。

vavc套裝買4送1,這個我不會考慮。

珍珠宮

asweetmom 發表於 18-12-8 18:25

ba.de
請問你知唔知lotion plus 搽完後使唔使洗走/抹走佢架?

侯爵府

asweetmom 發表於 18-12-8 18:23
allbeauty是郵差送貨上門嗎?

嘉里物流

珍珠宮

me920 發表於 18-12-8 18:55
請問你知唔知lotion plus 搽完後使唔使洗走/抹走佢架?

我是搽bionic lotion,沒法回答你。

珍珠宮

asweetmom 發表於 18-12-8 22:37
我是搽bionic lotion,沒法回答你。
唔緊要, 我搽左, 又冇不適, 好似唔使抹走, 冇gel plus咁刺激

伯爵府

me920 發表於 18-12-7 10:13
你和你女兒有沒有試過la roche posay redermic c essence? 適合什麼膚質?
印象中都有人提過, 因為你筆記齊 ...

我用緊 用耐咗好似覺得塊面黃黃哋咁
所以想轉吓另一隻

珍珠宮

teatea15 發表於 18-12-9 00:21
所以想轉吓另一隻
咁除左面黃左, 其他有冇改善? 例如毛孔細左咁?
因為asweetmom 話佢屋企人用過係白左同毛孔細左......
咁你諗住轉咩?

伯爵府

me920 發表於 18-12-9 15:51
咁除左面黃左, 其他有冇改善? 例如毛孔細左咁?
因為asweetmom 話佢屋企人用過係白左同毛孔細左......
咁你 ...

暫時唔見有咩效果 我都想問下哩到sis.仲有邊隻可以介紹

珍珠宮

teatea15 發表於 18-12-9 16:16
暫時唔見有咩效果 我都想問下哩到sis.仲有邊隻可以介紹

redermic c5你在哪裏買呢?清爽版嗎?

珍珠宮

teatea15 發表於 18-12-9 00:21
所以想轉吓另一隻

你用了多少支redermic c5呢?印象中你是夏天開始用的,如果持續用起碼有3支了。3支都沒有任何效果的話是該換別的,但是如果你怕角質染黃那麼cef黃的更厲害。

珍珠宮

ckm80 發表於 18-12-8 19:02
嘉里物流

送住宅需要附加費嗎?

伯爵府

asweetmom 發表於 18-12-9 16:40
redermic c5你在哪裏買呢?清爽版嗎?

係清爽版啊 我喺amazon 買

伯爵府

asweetmom 發表於 18-12-9 16:51
你用了多少支redermic c5呢?印象中你是夏天開始用的,如果持續用起碼有3支了。3支都沒有任何效果的話是該 ...

你咁好記性 我7月先開始用。我未用完1支已見黃黃哋,唔敢再用 。不過我改為晚上搽。你有冇好介紹? cef 是否牌子?

首頁

尾頁

跳至