美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

IloveJJ 發表於 19-2-24 11:18
原來有sca50架!咁有咩分別架?你响邊度買架?

我唔係專登揀sca50的,衹係50平過40好多……
人地話太潤,我又受到喎

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

IloveJJ 發表於 19-2-24 11:33
你上次係咪呢隻嗎?我响AEON見到。

是啊,很多地方都有賣,85折也做的很密集。

禁止訪問

珍珠宮

IloveJJ 發表於 19-2-24 11:46
你上次唔係話周圍屈臣氏都無嗎?我記錯咗?

不是我

珍珠宮

IloveJJ 發表於 19-2-24 11:32
咁响邊買?都係endocare?還是其他牌子,平我鐘意喎!我尋日Google 到呢枝話係針對激光後加快修復,我又想買 ...

你好花心

珍珠宮

jesswu 發表於 19-2-23 08:31
會……針對melasma 來說……
pico 是用pressure 震碎黑色素而非傳統激光波長利用熱能消除色斑,所以反黑機 ...

pico比1064好,是指反黑率更低,還是指對melasma去斑效果更好呢?

子爵府

asweetmom 發表於 19-2-23 15:41
ba.de也上架小紅帽了!

好似平好多,iherd要400 幾

子爵府

asweetmom 發表於 19-2-24 11:54
pico比1064好,是指反黑率更低,還是指對melasma去斑效果更好呢?

兩樣都是

伯爵府

jesswu 發表於 19-2-24 01:03
我人生用過最貴的就係呢隻野 ,$2000幾/50ml
係家姐送……
我唔識研究佢成份,但佢急救效果係 ...

係咪valmont renewing pack呀?

子爵府

蘑菇 發表於 19-2-24 12:40
係咪valmont renewing pack呀?

子爵府

IloveJJ 發表於 19-2-24 11:32
咁响邊買?都係endocare?還是其他牌子,平我鐘意喎!我尋日Google 到呢枝話係針對激光後加快修復,我又想買 ...

剛今日入了一盒。
$350 /10枝x2ml
$350買20ml精華呢個價錢就算當日常精華用都唔貴……
間野就係sweetmom講那間柏施,我幫趁了好幾年

禁止訪問

水晶宮

jesswu 發表於 19-2-24 09:38
我約左3月14日打pico+ excel v
A妹個三月早鳥優惠好抵……
pico $2800 excel v$2000

B記即係Bxxxskin? 我見$7280有 3次組合 (Pico, Excel V, DDU起聲波修護),好吸引。你覺得呢間會唔均真就住打?

子爵府

Elenalan 發表於 19-2-25 08:06
B記即係Bxxxskin? 我見$7280有 3次組合 (Pico, Excel V, DDU起聲波修護),好吸引。你覺得呢間會唔均真就住 ...

呢個組合直情超吸引啦,如果我joinA妹vip之前見到,都可能心動去join。 ·

水晶宮

jesswu 發表於 19-2-25 08:37
呢個組合直情超吸引啦,如果我joinA妹vip之前見到,都可能心動去join。 ·
...

excel v其實係做乜? 配合埋pico效果好d?

子爵府

Elenalan 發表於 19-2-25 08:06
B記即係Bxxxskin? 我見$7280有 3次組合 (Pico, Excel V, DDU起聲波修護),好吸引。你覺得呢間會唔均真就住 ...

唔計果個咩DDU,就講3次pico+3次excel v, 唔使$8k已經好離譜。我就算係A妹早鳥優惠$2880做次pico+excel v平絶人寰嘅價錢各3次計埋都要$8640…而且呢個優惠限時,得3月有,所以我拿拿林book左次先。
B記其實機都靚,亦唔sell,但佢可以做到咁平一定喺成本度計番條數,1064人地A記打足15分鐘(真係每次set timer),B記就可能5至7分鐘,時間短左,爲番起人地1/3,d客要做多幾次,咁收平一半而又維到皮就變得合理。
之但係,做laser呢treatment 唔係可以"少食多餐",熱能要持續一段時間先可透入真皮層先可起作用,5分鐘皮膚先開始熱你就收機,咁打黎做乜?即係咁,你免費送50次比我每次打2分鐘,我都唔要,因為根本等於冇打

子爵府

Elenalan 發表於 19-2-25 08:40
excel v其實係做乜? 配合埋pico效果好d?

excel v係專治血管增生的,好似話係同v beam一樣衹是不同機…而家d人用PDL治療開的都多數轉曬打v beam或excel v
呢兩隻所謂櫻花雷射,除治療血管問題外,亦會增加皮膚骨膠原,台灣好興打……
我冇打過excel v 但v beam就超痛,聽聞excel v唔痛亦冇乜downtime……
v beam, excel v 都係針對因血管引致的泛紅問題。我有rosacea,係因為血管太hyper,打榭佢地控制好血流就會改善。
如冇rosacea, excel v處理紅印痘印都有效……
另一個好處係,控制好血流阻止血管供血養斑,打斑都會見效d…
呢d都係我因爲想知多d, 問醫生問治療師、睇網上醫療網,睇forum 分享所得知, 唔知可靠可信度有幾多,不過v beam對我個關公面確幫左好多

首頁

尾頁

跳至