美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

greentea000 發表於 18-11-13 23:57
一個大原則就係你認為越重要果支就越先搽
原來這樣,明白了、thx

珍珠宮

me920 發表於 18-11-13 13:53
我唔想惡化淚溝多D, 因為我唔識用化妝技巧遮, 反而黑眼圈我可以用遮瑕
但我又唔敢做填充, 所以想睇下搽透明 ...

科技仲未發展到搽透明質酸/膠原蛋白效果等同注射

珍珠宮

chung_ma 發表於 18-11-11 12:33
green妹同其他jm, 宜家轉季,有mug night cream同serum推介,謝

我用過既乳霜之中,唯一適合你年紀係MakeHappySkin Ageless Secret Cream。呢支係為38歲以上設計,我用係面係早左。唔出門我主力搽係容易老化既眼部同已經有皺紋既頸部,出門貪方便就一支搞掂眼面頸。每個冬天大約連續用2支,就咁睇眼同頸效果我係滿意。皮膚比較水嫰細膩有光澤,頸紋維持係若隱若現狀態,不過對黑眼圈無咩改善。

用我簡約護膚理念計,1支包括抗衰老/抗皺+抗氧化+保濕+靚油脂,有50g,NT2600係抵用。

售前售後服務相當唔錯,多種查詢途徑,好快回覆,我通常用wechat。

https://www.makehappyskin.com/product-detail-view.php?p=14&keyword=最高肌密乳霜

珍珠宮

回覆樓主:

唔知點解係iherb app先見到呢個85折優惠

珍珠宮

回覆樓主:

年尾其實好多特價機會,雙11之後好快又雙12、聖誕、新年,所以今年雙11意思意思只淘左2個產品。

別墅

greentea000 發表於 18-11-14 08:04
我用過既乳霜之中,唯一適合你年紀係MakeHappySkin Ageless Secret Cream。呢支係為38歲以上設計,我用係 ...

一支可以有咁多功能,啱晒我呢D懶人,等我又留意下呢支先,係咪得上網先買到?

珍珠宮

HeiNHin 發表於 18-11-14 08:40
一支可以有咁多功能,啱晒我呢D懶人,等我又留意下呢支先,係咪得上網先買到?
...

係!

有兩個新產品明天上市,可以順便望下。

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

greentea000 發表於 18-11-14 08:04
我用過既乳霜之中,唯一適合你年紀係MakeHappySkin Ageless Secret Cream。呢支係為38歲以上設計,我用係 ...

thanks, 請問有無免運費??
另外,如在台灣,是否有專櫃購買?

珍珠宮

chung_ma 發表於 18-11-14 11:43

thanks, 請問有無免運費??

無x2

珍珠宮

IloveJJ 發表於 18-11-14 10:20
點買?

https://www.makehappyskin.com/html.php?id=6

珍珠宮

IloveJJ 發表於 18-11-14 10:18
公海嗰邊啲人美國black friday買野,你試過嗎?

指邊個網站?

子爵府

thanks, 同先前推介那支loreal, 邊支較佳

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

請教Green妹Dermalogica Overnight Retinol Repair 呢支ok嗎?
我岩岩今日先發現你地條thread, 由600幾頁睇起,可能你地之前有講過類似都未定。

同埋我都想試用下B3,可以推介一下邊支嗎?

我係油性皮膚,好多白頭,但好少有黑頭,額頭多左好多紋,虎紋已出,現35+

謝!

珍珠宮

IloveJJ 發表於 18-11-14 14:33
佢哋講緊black Friday 買美國野,無話邊個網站,咩都講,手袋衣物化妝品都有
...

今晚同事見beautybay已經做7折,啦啦聲幾個人夾埋買左第1單黑五。
the hut group俾我拉黑左,唔會再幫襯。無直運香港既我都興趣麻麻,除非有同事揾我夾單。

珍珠宮

jesswu 發表於 18-11-12 09:57
我買了madhippe vit c.取代skin c 隻cf……
skin c 太貴了

Mad Hippie Skin Care Products Vitamin C Serum好用嗎?今日做89折

子爵府

greentea000 發表於 18-11-15 03:16
Mad Hippie Skin Care Products Vitamin C Serum好用嗎?今日做89折

Madhippe買左未用,要清埋d skin c 先,另我今年返美國買左枝咁嘅野,都係未用。係見佢好平,買來粗用玩下試下……以色列製
green妹,請問可否幫忙下個成份

首頁
823824825826827...947

尾頁

跳至