美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

asweetmom 發表於 18-12-9 16:55
送住宅需要附加費嗎?

唔駛

珍珠宮

回覆樓主:

看見萬寧做買150送50現金券,趁機買了OLAY ProX 3D 緊緻塑顏精華,日期是11/2021。還學green妹用hsbc信用卡優惠買萬寧券,多個92折。

珍珠宮

ckm80 發表於 18-12-9 18:03
唔駛

多謝推介allbeauty,有很多牌子,免運費也十分容易達到。

珍珠宮

teatea15 發表於 18-12-9 17:19
你咁好記性 我7月先開始用。我未用完1支已見黃黃哋,唔敢再用 。不過我改為晚上搽。你 ...

我想不明白為何你搽redermic c5會臉黃,是redermic c5不新鮮變黃了,還是角質染黃,還是到下午氧化變黃。不弄清楚原因,試別的牌子也可能碰上這個問題。
另外,你一支拖拖拉拉的搽不是辦法,左旋C一開就要堅持+盡快搽完。

珍珠宮

回覆樓主:

逛街意外碰到 redermic c5,可惜還有兩個月到期!

伯爵府

asweetmom 發表於 18-12-9 23:11
我想不明白為何你搽redermic c5會臉黃,是redermic c5不新鮮變黃了,還是角質染黃,還是到下午氧化變黃。 ...

我覺得應該係角質同氧化變黃 每個星期我有做深層清潔 就會好啲!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

teatea15 發表於 18-12-9 16:16
暫時唔見有咩效果 我都想問下哩到sis.仲有邊隻可以介紹
那種面黃是可以洗面洗走的嗎?
好似其他vit c 產品都有呢個問題

珍珠宮

asweetmom 發表於 18-12-9 16:51
你用了多少支redermic c5呢?印象中你是夏天開始用的,如果持續用起碼有3支了。3支都沒有任何效果的話是該 ...
你連其他JM幾時用咩產品都記得咁清楚, 好厲害呀!!!

珍珠宮

asweetmom 發表於 18-12-9 23:14
逛街意外碰到 redermic c5,可惜還有兩個月到期!

請問filorga meso mask 係咪好用? 有咩效果?
邊度買比較抵?
我見watsons 正價係$420

伯爵府

me920 發表於 18-12-10 09:50
那種面黃是可以洗面洗走的嗎?
好似其他vit c 產品都有呢個問題

我覺得最好做深層清潔就比較好啲。

珍珠宮

teatea15 發表於 18-12-10 10:01
我覺得最好做深層清潔就比較好啲。
咁真係難搞喎....
我未試過左旋C產品, 而家都物色緊.....
咁clinique 你試過未? 好似都幾多JM用

伯爵府

me920 發表於 18-12-10 10:05
咁真係難搞喎....

clinique 我未用過。我都物色緊

侯爵府

asweetmom 發表於 18-12-9 23:01
多謝推介allbeauty,有很多牌子,免運費也十分容易達到。

我25/11落單,26/11寄出,7/12收到,其實都ok,12日係正常時間,話晒都black Friday,佢話係20日內收到貨

珍珠宮

回覆樓主:

makehappyskin的運費比之前便宜了,1.3公斤順豐自取30港幣。

珍珠宮

回覆樓主:

屈臣士網店竟然有專櫃大牌子賣!

珍珠宮

teatea15 發表於 18-12-10 00:50
我覺得應該係角質同氧化變黃 每個星期我有做深層清潔 就會好啲!
...

其他牌子左旋C也會有這這兩個問題

珍珠宮

me920 發表於 18-12-10 09:55
請問filorga meso mask 係咪好用? 有咩效果?
邊度買比較抵?

喜歡filorga meso mask的是ckm80,你問問她。她買了很多filorga產品,我在等她的filorga專題帖。

珍珠宮

me920 發表於 18-12-10 10:05
咁真係難搞喎....

如果你和teatea15都對clinique c10有興趣,現在2盒88折/3盒8折,你們拼單入手比較便宜。

伯爵府

asweetmom 發表於 18-12-10 23:08
其他牌子左旋C也會有這這兩個問題

明白哂

珍珠宮

ckm80 發表於 18-12-10 16:18
我25/11落單,26/11寄出,7/12收到,其實都ok,12日係正常時間,話晒都black Friday,佢話係20日內收到貨
...
邊度買比較抵?

首頁
844845846847848...947

尾頁

跳至