美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

asweetmom 發表於 18-12-10 23:24
如果你和teatea15都對clinique c10有興趣,現在2盒88折/3盒8折,你們拼單入手比較便宜。
...
我上官網睇, 平時一set 4支係$555嗎?
係咪好似佢教咁每次滴2滴係面霜到一起搽?
如果我只晚上用, 咁一set 用到幾耐?

侯爵府

me920 發表於 18-12-11 09:29
請問filorga meso mask 係咪好用? 有咩效果?
邊度買比較抵?
我見watsons 正價係$420

用完滑d同埋暗瘡印無咁紅呀,我無好似小紅書d人咁先敷保濕面膜再敷佢,太麻煩,ba教我搽保濕 hel/精華打底敷就得

我上cocooncenter uk買,但會等有折,佢間唔中會有折呀,如果就減買,會有退vat,大概16%,另加運費

侯爵府

asweetmom 發表於 18-12-10 23:16

喜歡filorga meso mask的是ckm80,你問問她。她買了很多 ...

專帖需時呀,咁先可以靠同中肯呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

ckm80 發表於 18-12-11 12:14
用完滑d同埋暗瘡印無咁紅呀,我無好似小紅書d人咁先敷保濕面膜再敷佢,太麻煩,ba教我搽保濕 hel/精華打底 ...
咁cocooncenter 買連埋運費, 大約幾錢?

珍珠宮

me920 發表於 18-12-11 09:36
我上官網睇, 平時一set 4支係$555嗎?
係咪好似佢教咁每次滴2滴係面霜到一起搽?
如果我只晚上用, 咁一set 用 ...

clinique c10我是早和晚都直接搽上臉和脖子,按官方指示7天用完1支。我知道很多人7天用不完1支,但是想盡快用完還是拖長用完影響的是效果,你自己思考想要效果還是想省錢。平時$555/4支長期用的話我也覺得有些小貴,打折機會少,送的贈品我又不喜歡。不過我還是會買套裝,贈品女兒用。

珍珠宮

回覆樓主:

如果屈臣士網店不打折,還不如去專櫃買,起碼有試用裝送。

珍珠宮

回覆樓主:

萬寧買P&G產滿$330送$50萬寧正常現金券

禁止訪問

珍珠宮

IloveJJ 發表於 18-12-11 22:34
有買到雪花秀first care serum嗎?我今天收貨,只買了左邊:一枝serum,一個cushion,一枝唇膏,送咗右邊嗰 ...

買了原味,和我妹拼單,還沒收貨。

珍珠宮

有買到雪花秀first care serum嗎?我今天收貨,只買了左邊:一枝serum,一個cushion,一枝唇膏,送咗右邊嗰 ...

不過似乎我幾個已收貨的同事的贈品沒你的多

禁止訪問

珍珠宮

IloveJJ 發表於 18-12-11 23:53
係咩?其實我係laneige送既多,雪花秀唔係專門店,只送兩件,但我鐘意佢個cream好大盒,又用得著。
...

她們只有雪花秀贈品

禁止訪問

侯爵府

me920 發表於 18-12-11 14:08
咁cocooncenter 買連埋運費, 大約幾錢?

扣埋vat就27.92鎊,運費min 11.9鎊,咁梗係唔好買一樣嘢啦,你買三四樣,圍起$2x-$3x一件運費,咁就抵好多,預上佢有gift or discount就更抵

珍珠宮

IloveJJ 發表於 18-12-12 00:37
Sulwhasoo Jaeum 2-item set
http://mg.gmarket.co.kr/Item?goodscode=1507771286
有買這個嗎?超平!最後 ...

這套雪花秀水乳沒有買,因為clinique 突然任何3聖誕套裝打8折,我打算再買3套c10。

珍珠宮

回覆樓主:

allbeauty前幾天clinique c10特價是$498,大約是專櫃9折,可以等專櫃不打折的時候來買。反而filorga的價錢比較吸引,而且容易達到免運費條件。

禁止訪問

伯爵府

見到都好開心呀~ 上個月已入左潤燥精華set, 心思思想入套水乳,但我上個月先開套水乳來用,用完都轉季可以用美白水乳,都唔知買唔買好

禁止訪問

珍珠宮

snoopyiu 發表於 18-12-12 13:14

見到都好開心呀~ 上個月已入左潤燥精華set, 心思思想入 ...

雪花秀水乳正裝真的用太久,我的同事搽到最後連手腳也搽才能用完。

首頁

尾頁

跳至