美容扮靚

跳至

首頁
56789...14

尾頁

別墅

你跟邊個營養師?

男爵府

winnie_0334 發表於 18-7-22 23:35
回覆 chului33 的帖子

我都跟過尚營坊減架,係尖沙咀,我都係勁push我做運動,45分鐘又要計心跳講真,我日 ...

Which dietitian u follow dear ?

男爵府

ks3lam 發表於 18-8-26 13:04
正常係一星期減一磅 減得太快可能只係去左水
減到體脂先重要(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
...

Dear I lost 6 lbs in 3 weeks so far . The dietitian changed my diet slightly so I have special meals (i m starving ) Is it ok or I need to exercise more ? Thanks (emoji)

洋房

請問大約幾錢?

大宅

回覆 Meowbb_bb 的帖子

叫Catherine Sum TST的,我2014年JOIN

男爵府

winnie_0334 發表於 18-9-9 19:36
回覆 Meowbb_bb 的帖子

叫Catherine Sum TST的,我2014年JOIN

Ic ic . Mine is Tracy ah also TST

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 親子達人勳章

回覆 ks3lam 的帖子

你好, 可以PM我資料同會員no.嗎? thanks!!

禁止訪問

別墅

Meowbb_bb 發表於 18-8-31 19:34
Dear I lost 6 lbs in 3 weeks so far . The dietitian changed my diet slightly so I have special mea ...

你近排點呀?進展如何?

男爵府

ks3lam 發表於 18-9-14 14:41
你近排點呀?進展如何?

I stopped for 10 days due to busy travel ah . How about u ?

別墅

大家減左一排有冇咩心得?
我果時夜晚空餓會靠食西瓜涼粉頂肚(emoji)(emoji)

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 親子達人勳章

ks3lam 發表於 18-9-17 22:09
大家減左一排有冇咩心得?
我果時夜晚空餓會靠食西瓜涼粉頂肚(emoji)(emoji)
...

我啱啱join左想問下, 跟住餐單既量去食會覺得好飽, 比之後食得更多, 係飽到之後果餐都好似食唔晒咁, 係下次見既時候先講, 繼續照食嗎?

別墅

心傷 發表於 18-9-18 17:27
我啱啱join左想問下, 跟住餐單既量去食會覺得好飽, 比之後食得更多, 係飽到之後果餐都好似食唔晒咁, 係下 ...

Suppose應該要跟住食 不過個個case唔同可以email問下呀

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆樓主:

我join 左4個月,減左18磅-->117磅。個個都話我瘦左好多!

別墅

umama 發表於 18-9-26 21:44
我join 左4個月,減左18磅-->117磅。個個都話我瘦左好多!

好勁呀~~~
我依家又有左
生完再努力過

大宅

回覆樓主

可以pm我資料嗎?謝謝你

男爵府

umama 發表於 18-9-26 21:44

我啱啱開始左2個星期, 每日努力跟住黎食, 希望可以減到目標磅數

別墅

happy_kuen 發表於 18-9-27 12:48
可以pm我資料嗎?謝謝你

Pm u(emoji)

大宅

ks3lam 發表於 18-7-23 22:40
Pm u~~
我都想知每月要幾多錢?和借會員編號攞折! TKS

男爵府

ks3lam 發表於 18-9-27 07:58
好勁呀~~~
我依家又有左
生完再努力過

Congrats ! I lost 17 lbs so far but I stopped for 1 month due to busy work .

首頁
56789...14

尾頁

跳至