自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

畀面勳章

我地拍拖6年,結婚左4年!有個兩歲小朋友,係小朋友四個月大的時候,俾我發現佢識左第二個!當時小朋友仲細,第一次俾我發現左時,佢叫我原諒俾次機會佢!最後我原諒佢,不過之後我再發現佢地係無斷過,之後總共發現四次後先斬纜!我有講過離婚,但因為小朋友真係太細,所以我忍!但已經發現不再愛佢了!只為責任而留低!呢件事發生至今,我原本都當佢一時貪新鮮!因為之前佢一直係我心目中都係個可靠誠實既人!不過,早幾日我最好既朋友,同我講左一件發生於我地結婚前一星期既事!話說我地果陣臨近結婚所以就提早搬去新屋住!果時c6返夜班既,咁我個晚就叫左我好朋友上黎食野傾下計,傾傾下原來都成十二點,咁果陣c6都返左黎!見到我朋友未走就話都咁夜啦!一個女仔好危險,你今晚係度訓啦!所以果晚我同我朋友一起訓睡房!c6就訓客廳!到第二朝早因為我起一早起身返工,所以見我朋友仲未醒,我就同佢講叫佢訓多陣,醒左佢自己走啦!但我朋友早幾日就同我講,原來當日我走左既時候,我老公突然入左房話訓左成晚梳化好攰,要上牀訓!之後我朋友訓訓下feel到好痕,跟住發理我老公由佢背部一直掃落pat pat!我朋友即時彈起身問我老公做咩,佢話我老公就即時扮訓唔理佢!到我朋友走果刻都無起過身!我知道左之後好嬲,我唔知仲可以點同佢行落去!但係又有個咁細既小朋友,我究竟可以點做好!

珍珠宮

佢對小朋友點?

伯爵府

前面外遇個part可以算,但同你朋友同床

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

淨係睇有小3果度,都仲想話佢一時俾女人迷住左不能自拔,為小朋友除小三再試下重修舊好……

點知睇埋第2單,嘩! 咁賤都得! 等你仲咁信佢地!

其實你有無問清楚你好友,你老公入房話要訓床果時,你好友係由得佢走埋上床一齊同床? 正常都會即彈起身掛?你幾點返工架? 朝早5點?

你有無睇清楚小三幾號電話? 有無相?

提提你:一個人可能唔只一個電話號碼

我是一隻喵

男爵府

畀面勳章

youhello507 發表於 17-5-28 04:25
佢對小朋友點?

佢好錫小朋友架,就算放假佢都好肯湊小朋友

男爵府

畀面勳章

siumeow 發表於 17-5-28 04:27
淨係睇有小3果度,都仲想話佢一時俾女人迷住左不能自拔,為小朋友除小三再試下重修舊好……

點知睇埋第2單 ...

我早上8:00出門口,因為果時我朋友唔駛返工,我又無諗到咁複雜!果陣好信我c6!所以就俾朋友訓醒先起身!我朋友講俾我聽,係佢訓訓下我c6入黎話訓左成晚梳化好攰,要訓牀,咁我朋友又唔理佢俾佢訓!

小三果part當我發現最後一次即係第四次時,有save低電話同相架!

男爵府

畀面勳章

conniebebe 發表於 17-5-28 04:25
前面外遇個part可以算,但同你朋友同床:laugh2cr ...

我朋友話忍左四年,真係忍唔住要講俾我聽

伯爵府

siumeow 發表於 17-5-28 04:27

點知睇埋第2單 ...

借位講: 我都發現我c6溝女同有張太空卡,唔知做乜春的平時都好少打俾佢,出多張卡為溝女?

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

lottemsn 發表於 17-5-28 04:34

咁當你朋友真係太累先無理佢啦~ 咁你c6真係超級賤格,佢係咪知個女仔唔洗返工,故意留佢製造機會,等你返工就

呢d賤男多數死性不改,慘在bb仲細。

你自己有無經濟能力?
我是一隻喵

伯爵府

lottemsn 發表於 17-5-28 04:34

你c6平時對你態度如何?

男爵府

畀面勳章

siumeow 發表於 17-5-28 04:41
咁當你朋友真係太累先無理佢啦~ 咁你c6真係超級賤格,佢係咪知個女仔唔洗返工,故意留佢製造機會,等你返 ...

我有返工架,但搵到唔多囉

男爵府

畀面勳章

conniebebe 發表於 17-5-28 04:42
你c6平時對你態度如何?

自從發生小三事件後,開頭都好好既!但過左幾個月,又唔可以話係差!好平淡好似同屋住咁囉

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

conniebebe 發表於 17-5-28 04:38
借位講: 我都發現我c6溝女同有張太空卡,唔知做乜春的平時都好少打俾佢,出多張卡為溝女?
...

佢有無裝wechat? 佢諗住用另一張sim卡搵食,諗住無咁多手尾。如果上埋身,可能會發展到用2部電話

你有無睇另外張sim卡係咪大陸專用?
c6工作上洗唔洗返大陸/同內地人溝通?

你又有無小朋友?
我是一隻喵

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

lottemsn 發表於 17-5-28 04:43
我有返工架,但搵到唔多囉

就算你c6搵得多,離婚都唔方俾得多,人格實在太低賤。真係要諗清楚。
我是一隻喵

男爵府

畀面勳章

siumeow 發表於 17-5-28 04:49
就算你c6搵得多,離婚都唔方俾得多,人格實在太低賤。真係要諗清楚。
...

我真係唔知點做好
好矛盾又唔想小朋友單親,不過更唔想再對住隻賤佬

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

lottemsn 發表於 17-5-28 04:51
我真係唔知點做好
好矛盾又唔想小朋友單親,不過更唔想再對住隻賤佬
...

單親媽咪都有機會建立完整家庭俾小朋友,唔洗太灰心,最緊要帶眼識人。就算一直單親,都好過知道衰老逗成日做d咁既衰野,整到媽咪唔開心。

我媽都忍左我窮老逗去包29好耐,佢無經濟能力,所以忍到2個畢業先離婚。我好贊成佢離婚,衰人最好永遠唔好返黎俾我見到!
我是一隻喵

子爵府

長痛不如短痛!
要從一種感覺中"走開",回到屬於原本自己的地方,是一種本領。 當你練就了一身好武功,回頭看那些痛苦已化為灰燼,你會慶幸自己又跨過了。 ...

伯爵府

siumeow 發表於 17-5-28 04:46
佢有無裝wechat? 佢諗住用另一張sim卡搵食,諗住無咁多手尾。如果上埋身,可能會發展到用2部電 ...

佢而家呢平用既電話有Wechat,另一張卡得反個框,見到number,佢太空卡個number wechat名係大陸人

我大住肚,就黎生啦,佢應該係我有之前溝同事,之後可能發展中啦又同人講同老婆無感情個d啦,點知轉個頭有左,條女唔理佢掛

我有哂證據,但不足以通姦

公爵府

lottemsn 發表於 17-5-28 04:33
我早上8:00出門口,因為果時我朋友唔駛返工,我又無諗到咁複雜!果陣好信我c6!所以就俾朋友訓醒先起身! ...

你c6話要瞓床,你朋友由佢瞓埋一張床?你哋唔覺得好有問題咩?

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

piv 發表於 17-5-28 05:12
你c6話要瞓床,你朋友由佢瞓埋一張床?你哋唔覺得好有問題咩?

我覺
我是一隻喵

首頁
12345...12

尾頁

跳至