二手市場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

夏日最貼心推介原裝英國購入,多年嚟都深受荷里活明星用嘅蚊膏,點解咁受歡迎
除左係英國製造之外,最吸引人嘅地方係呢支無避蚊胺 DEET 化學劑,孕婦同 G6PD 小朋友都可以用 就連咁幼嫩嘅肌膚,敏感性皮膚同四周咁薄嘅皮膚都可以用 ,仲要質地清爽唔油膩果下先最掂!最重要係驅蚊一流!

Alfresco Anti Bug Bite Moisturizer™成份:蘊含天竺葵、薰衣草、香蜂草等純天然草本精華油,絕無加入避蚊胺等化學劑可以安心用佢!除左驅蚊,仲有護膚精華,可以緊鎖水份,滋潤補濕,令肌膚時刻保持緊致柔滑。

原價 $280,MB價媽媽超抵價: 大200ml $218 / 細50ml $65
組合價惠價: A: 1大1細 $248 / B: 2大 $398 / C: 2大 1細 $438

以上全部包郵

大枝裝2019年1月到期 大枝裝2019年1月到期 大枝裝2019年1月到期
重要事情要講3次,市面上既大部分係2018年到期,2019年唔多,精明媽媽一定知點買✌🏻

注意: 細枝2018年3月到期,今年夏天拎出街用剛好呀🤗

男爵府

仲有嗎?

別墅

lp72ariel 發表於 17-6-12 13:35
夏日最貼心推介原裝英國購入,多年嚟都深受荷里活明星用嘅蚊膏,點解咁受歡迎❓
除左係英國製造之外,最吸 ...

還有嗎?

複式洋房

lp72ariel 發表於 17-6-12 13:35
夏日最貼心推介原裝英國購入,多年嚟都深受荷里活明星用嘅蚊膏,點解咁受歡迎❓
除左係英國製造之外,最吸 ...

您好!想要200ml,還有嗎?

首頁

尾頁

跳至