夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

wing1388 發表於 17-6-20 12:33
我咁大個仔未溝過女,講出嚟都有點慚愧.....

婚又結過,女又生埋。晒命?

咁哥哥教你,你下次直接用我段script,態度輕鬆,保持微笑。無論答案係乜,你都會解開你呢個心結。

要溝到女神,前提就唔好當對方女神,否則你永遠只係兵。。。兵咪排得後囉係女神心中priority。

仲有可唔可以唔好淨食飯咁悶?女中意玩乜就一齊去玩啦,或者佢未試過玩既野,你帶佢去玩。你後生時都唔中意同老豆正正經經食飯啦。可以試下去打室內war game喎!銅鑼灣有。

每次見面都諗新野玩啦,你溝女都唔會餐餐淨食飯卦?

珍珠宮

開心吸收勳章

dativebond 發表於 17-6-20 12:34

婚又結過,女又生埋。晒命?

其實我呢個爸爸每次有機會見到個女,已經開心到唔識得講嘢,只係一路望住個女一路甜甜咁笑,感覺真係好似見到女神一樣㗎!其實心裡面有好多嘢想表白,但係到時條脷又好似打咗結咁,唔知由邊講起!
百花叢裡過,片葉不沾身。

大宅

wing1388 發表於 17-6-20 12:41
其實我呢個爸爸每次有機會見到個女,已經開心到唔識得講嘢,只係一路望住個女一路甜甜咁笑,感覺真係好似 ...

想無咁緊張更加忌淨面對面食飯,應該一齊搵野玩,玩緊你就無咁緊張。成個男人都出番黎,唔係成個宅男咁。。。

佢玩得開心,又有新野試,你唔係佢老豆都自然想搵你出街啦,咁過癮!

大把野玩啦!篤波、碌ling、室內war game鐳射槍、用腳玩既篤波場、室內golf場、溜冰、VR遊戲場、上飛鵝山玩遙控飛機或者滑場飛機、放風箏。。。等等。全部都係玩一兩個鐘就得既野。

每次你安排好,唔駛問佢好唔好,保持神秘感都係溝女的一個技巧。不過初頭最好玩室內野先,少女應該對室外野麻麻地,我建議由室內鐳射槍先,真係好過癮!

次次見面都唔同。同你玩得多、玩得開心,你唔駛要求,佢都會見得你再多點次數和時間長度。老豆,最緊要好玩!

珍珠宮

開心吸收勳章

dativebond 發表於 17-6-20 12:43

想無咁緊張更加忌淨面對面食飯,應該一齊搵野玩,玩緊你 ...

以前有同佢去溜冰㗎...

大宅

wing1388 發表於 17-6-20 12:51
以前有同佢去溜冰㗎...

次次要唔同,保持新鮮感!反正你一個月見得一次,諗十樣八樣野夠你玩一年,唔難!你要做個過癮爸爸,而家溝少女嘛!好在佢仲係學生妹,肯定好多過癮野未試過,好易令佢覺得你好勁,好易呃呃氹氹!到佢入大學,去打工,仲in過你!

如果你想再扮勁點,每次約會前,你去試玩先,去到就好似好熟手咁,咁先贏得少女尊重!

講真,你每個月都有個少女陪你去玩新野,已經好幸福!叔叔好妒忌。。。

珍珠宮

開心吸收勳章

dativebond 發表於 17-6-20 12:54

次次要唔同,保持新鮮感!反正你一個月見得一次,諗十樣 ...

原來CHING係隱世溝女高手,欽敬欽敬!

大宅

wing1388 發表於 17-6-20 14:24
原來CHING係隱世溝女高手,欽敬欽敬!

你先勁!個個月都有少女陪玩陪食。

對住學生妹,叔叔不行了。。。

珍珠宮

開心吸收勳章

dativebond 發表於 17-6-20 14:26

你先勁!個個月都有少女陪玩陪食。

家陣唔係個個月有啦,一年都唔知俾唔俾到10次QUOTA我呀!

大宅

wing1388 發表於 17-6-20 16:04
家陣唔係個個月有啦,一年都唔知俾唔俾到10次QUOTA我呀!

收左市即覆?師兄,你做銀行架?

一年十次咪夠囉!我有信心你次次有新意思,會有回報!到時唔只十次,又唔只一個鐘。

珍珠宮

開心吸收勳章

dativebond 發表於 17-6-20 16:07
收左市即覆?師兄,你做銀行架?

一年十次咪夠囉!我有信心你次次有新意思,會有回報!到時唔只十次,又 ...

銀行呢啲咁高檔嘅工作邊係小弟做得嚟?打份牛工咁囉!

講開溝女,有次同個女撐枱腳,隔籬枱有位中女見我俾錢個女,不停咁眼超超不懷好意咁,九成以為叔叔溝妹妹仔,搞到我要不停提住「爸爸點點點」咁....

大宅

wing1388 發表於 17-6-13 17:18
THANKS

愛要及時呀,人生只係活一次,想講就直接同女女講啦,唔好令自己有機會後悔,加油!

我都係單媽,前夫冇搵小朋友,我知佢應該好內究自己做過嘅事,亦無面目再見我同小朋友,所以佢當自己係陌路人,我都放開由佢,小朋友每日同我活得開心自在,有意義就得,反正呢個世界冇左邊個又唔會死,擁有時記得要為自己爭取!

大宅

wing1388 發表於 17-6-20 16:13
銀行呢啲咁高檔嘅工作邊係小弟做得嚟?打份牛工咁囉!

講開溝女,有次同個女撐枱腳,隔籬枱有位中女見我 ...

哈哈!

個大嬸好心啫。。。好搞笑!

珍珠宮

開心吸收勳章

MA33IE 發表於 17-6-20 16:13
愛要及時呀,人生只係活一次,想講就直接同女女講啦,唔好令自己有機會後悔,加油!

我都係單媽,前夫冇 ...

所以大約一個月前我寫咗一篇好長下嘅MESSAGE SEND俾個女同佢「表白」,但唔知係唔係因為咁嚇怕咗佢,所以父親節佢都唔見我,甚至連一個EMOJI都冇俾我...

珍珠宮

開心吸收勳章

dativebond 發表於 17-6-20 16:22
哈哈!

個大嬸好心啫。。。好搞笑!

搞到我幾老尷,不過其實隔籬位中女幾靚女的...

大宅

wing1388 發表於 17-6-20 16:26
所以大約一個月前我寫咗一篇好長下嘅MESSAGE SEND俾個女同佢「表白」,但唔知係唔係因為咁嚇怕咗佢,所以 ...

佢唔受呢套就暫時做豬朋狗友先,等佢有feel先行番深情呢條路。

題外話:溝女唔駛表白架,佢冧你就自然一齊,唔冧你表幾多次白都無用,表白係比兵做架。

講笑,你既表白唔會扣分既,真心話永不扣分,放心!因為你係老豆,唔係真係兵,無心懷不軌嘛,你個女識分既。同埋,無人討厭聽真心話既

大宅

wing1388 發表於 17-6-20 16:28
搞到我幾老尷,不過其實隔籬位中女幾靚女的...

又靚又好心地。。。

珍珠宮

開心吸收勳章

dativebond 發表於 17-6-20 16:37

佢唔受呢套就暫時做豬朋狗友先,等佢有feel先行番深情呢 ...

我又成日咁諗,萬一有一日我一病不起,佢會唔會嚟見我最後一面,到時為我流返一滴眼淚我都當賺咗啦!因為曾經試過入院做手術,唔知做完醒唔醒得返,所以SEND咗MESSAGE俾佢兩母女通知佢哋,但頂多收到「TAKE CARE」兩個字,嗰一刻都幾悲涼!

夏落特    發表於 17-6-20 20:42

珍珠宮

開心吸收勳章

dativebond 發表於 17-6-20 16:38
又靚又好心地。。。

但八掛嗰度死呢!佢男友同佢講嘢完全心不在焉咁囉!

大宅

wing1388 發表於 17-6-20 16:44
我又成日咁諗,萬一有一日我一病不起,佢會唔會嚟見我最後一面,到時為我流返一滴眼淚我都當賺咗啦!因為 ...

佢會喊既,我ex個老豆一直未聯絡,有一日死左佢都喊到豬頭,何況你同個女唔係無聯絡開。

但如果比我,我寧願和佢在世時friend過打band,要我臨死先搏佢會唔會為我喊?我寧願而家主動再諗下有乜方法令呢個場境一定出現。我唔會被動等自己成為悲劇男主角囉,要悲可以好悲喎,同埋太遠啦,太虚無飄渺。

大宅

wing1388 發表於 17-6-20 16:46
但八掛嗰度死呢!佢男友同佢講嘢完全心不在焉咁囉!

你深情望住條女同佢講:呢碗魚蛋米我敬你既,我的忠實觀眾!

首頁
12345...6

尾頁

跳至