親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想請問有冇JM 係以上二間訂過PACKAGE?係咪冇得即刻劃位架?要等48小時網上CHECK IN先可以? 因早幾年訂過CX PACKAGE 係可以立即劃位, 但聽講宜家唔可以...
另外EXPEDIA 可靠嗎??見網上評價好似唔多好...

謝謝~~

禁止訪問

子爵府

clubman1800 發表於 17-6-14 17:10
是否有得劃位, 係睇機票 Class, 同你透過什麼途徑購買無關係.
謝謝... 咁係CX HOLIDAY 點睇佢我買咩CLASS 呀?我去到俾錢果到都只係見寫住經濟位..我係KE 買去首爾的機票就見到SHOW 左咩CLASS..
THX THX.

大宅

happygirl_001- 發表於 17-6-14 15:05
想請問有冇JM 係以上二間訂過PACKAGE?係咪冇得即刻劃位架?要等48小時網上CHECK IN先可以? 因早幾年訂過CX P ...

上個月中我去沖繩都係經expedia.com訂package架,我覺得幾好丫!
我係訂CX機票的,confirm package之後立即見到座位編號喇。

子爵府

Qnata 發表於 17-6-14 21:12
上個月中我去沖繩都係經expedia.com訂package架,我覺得幾好丫!
我係訂CX機票的,confirm package之後立 ...
謝謝... 咁你機票係咩class? 我睇過佢係s class.... 我知有dclass 要早48小時前才可劃位, 但我怕好full 要同家人分開坐

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

expedia 訂票時已劃位

伯爵府

Qnata 發表於 17-6-14 21:12
我係訂CX機票的,confirm package之後立 ...

我訂CX去北海道,Expedia話特價機票只可以48小時前劃位。

子爵府

蘑菇 發表於 17-6-14 22:43
我訂CX去北海道,Expedia話特價機票只可以48小時前劃位。
謝謝。 我啱啱係Expedia 訂左package, 收到佢行程確認的email, 但未有eticket, 請問係咪會再收到eticket 的email 架? 我上cx check, 佢話“我預訂的機票得到確認, 請聯絡你的旅遊代理確認簽發機票, 否則座位會被重新放出。” 還是我要再打去Expedia confirm? 唔好意思咁多問題,因第一次經佢訂package. Thx thx

子爵府

jacky1666_hk 發表於 17-6-14 21:54
expedia 訂票時已劃位
訂完幾耐會收到eticket 架?我只收到行程確認這封,謝謝

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

happygirl_001- 發表於 17-6-14 23:08
訂完幾耐會收到eticket 架?我只收到行程確認這封,謝謝

好似無eticket收 就係得呢張行程

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主

Cx holiday , 如果有小孩,任何class的機票都可即時劃位

子爵府

jacky1666_hk 發表於 17-6-14 23:16
好似無eticket收 就係得呢張行程

但冇eticket number, 我update 唔到家人的資料, 佢要我輸入eticket number 先可以update 到

子爵府

JoKoKo 發表於 17-6-14 23:17
快者, 5~15 分鐘

慢者, 24 H 之內.
咁我等埋明天先再打去問啦.. 謝謝

珍珠宮

happygirl_001- 發表於 17-6-14 23:36
但冇eticket number, 我update 唔到家人的資料, 佢要我輸入eticket number 先可以update 到 ...

有預訂編號

大宅

happygirl_001- 發表於 17-6-14 23:38
咁我等埋明天先再打去問啦.. 謝謝

你打去叫佢send多次eticket畀你做confirmation丫。

大宅

happygirl_001- 發表於 17-6-14 21:40
謝謝... 咁你機票係咩class? 我睇過佢係s class.... 我知有dclass 要早48小時前才可劃位, 但我怕好full 要 ...

我check返email, 但原來我唔識睇係咩class. 不過remarks寫我地一行四人must travel/check in together, 即係都係特價票。
我睇返當時係有劃位但寫住unconfirmed的。要48小時check in時再confirm. 記得我當時online check-in,唔足48小時,但一按資料,都彈出座位編號畀我confirm

子爵府

jacky1666_hk 發表於 17-6-14 23:42
有預訂編號
係呀... 但家人的資料入唔到, 最後都係打去叫佢SEND 返ETICKET 俾我. 問左原來要自己打去REQUEST 先會SEND ETICKET 俾客..

子爵府

Qnata 發表於 17-6-15 07:36
我check返email, 但原來我唔識睇係咩class. 不過remarks寫我地一行四人must travel/check in together, 即 ...
THX.... 已叫佢Send 返eticket 俾我, 同埋問埋可唔可以幫我mark 定位 (想一齊坐), 佢話係特價機票所以要48小時前check in 時先可以mark 位... 我諗住晏d打去cx 問下, 聽講可以用miles 去換劃位~~~

珍珠宮

happygirl_001- 發表於 17-6-15 09:59
係呀... 但家人的資料入唔到, 最後都係打去叫佢SEND 返ETICKET 俾我. 問左原來要自己打去REQUEST 先會SEND ...

ic. 我吾知丫 因每次都入曬資料先比錢

首頁

尾頁

跳至