八歲大男孩生日會

yinichanwang
|
請問有沒有建議?八歲大不想再在會所邀請魔術師安排彈床之類的生日會
yeeching124
|
我就印左一組生日TSHIRT俾小朋友
跟住同佢地去左partyroom食下野唱下歌仔
個個小朋友都好開心又野食又野玩又禮物
RC_ruru
|
回覆 yinichanwang 的帖子

可以去呢個地方,都不錯的小朋友又可以打保齡, 佢地仲會幫你佈置的

Cheuk2012    發表於 17-12-14 23:51
fattoyw
|
VR , Board game , football game at party room, 玩到唔捨得走
kimchi_baby
|
fattoyw 發表於 17-6-30 00:33
VR , Board game , football game at party room, 玩到唔捨得走

Hello, 請問party room 係邊,可給資料嗎?thanks
Jesdan
|
之前去過間都幾好,在九龍區,岩親子既Party room
hkdnsik
|
呢班小朋友6-7歲,學整馬卡龍然後慶祝生日,好開心,好有成功感!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sum_chan
|
hkdnsik 發表於 17-9-20 00:03
呢班小朋友6-7歲,學整馬卡龍然後慶祝生日,好開心,好有成功感!

可以pm我這裡的資料嗎?
kimchi_baby
|
yeeching124 發表於 17-6-26 14:06
我就印左一組生日TSHIRT俾小朋友
跟住同佢地去左partyroom食下野唱下歌仔
個個小 ...

請問在哪裡印生日會 T shirt? 謝謝
kimchi_baby
|
sum_chan 發表於 17-9-20 07:36
可以pm我這裡的資料嗎?

可俾資料嗎?謝謝
kimchi_baby
|
RC_ruru 發表於 17-6-26 16:30

可以去呢個地方,都不錯的小朋友又可以打保齡, 佢地仲會幫你佈置的

請問係邊度?謝謝
GTiger
|

請問係邊度?謝謝
kimmielau
|

想要資料,pls
ctwj
|

好有興趣,可提供資料嗎?謝謝你!
fififima
|
Please pm the details, thanks
SheronLam
|

請問在那裡?
SheronLam
|

請問在那裡?
coebaby
|

麻煩可以pm我有關資料嗎?
SUNLIGHTBB
|

我想知party room資料呀,tks
lovelybaby2012
|

can u pm me, thanks!